KuCoin hack van minstens $150M houdt de crypto community bezig

KuCcoin hack

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina. 

KuCcoin hack

Cryptocurrency Artikelen | Cryptotips.eu door

 

De Singaporese KuCoin exchange geeft toe gehackt te zijn en er lijkt een bedrag tussen de $ 150 miljoen en $ 200 miljoen aan activa gestolen te zijn (de daadwerkelijke cijfers worden binnen enkele dagen naar buiten gebracht). In een announcement beloofde de beurs, die graag gezien wordt als “the People’s Exchange”, dat iedere gestolen cryptocurrency gedekt is door een verzekeringsfonds. Gebruikers zullen dus geen activa verliezen.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

De KuCoin hack is de derde grootste crypto hack ooit in de geschiedenis van cryptocurrency en is zeer verrassend. Door de grote veiligheidsmaatregelen die exchanges tegenwoordig geïmplementeerd hebben werd een hack van deze omvang niet meer verwacht in 2020.

 

De grootste crypto hack ooit was Coincheck (in 2018), waarbij 534 miljoen dollar werd gestolen, op de voet gevolgd door de bekendste crypto hacks, de beruchte Mt. Gox (in 2011), voor zo’n 460 miljoen dollar.

 

Het lijkt erop dat de KuCoin exchange activa zijn verstuurd naar BTC, Bitcoin SV, ETH, LTC, XRP, Stellar Lumens, Tron en Tether wallets.

 

De hackers moeten toegang hebben gekregen tot de hot wallets van de beurs, inclusief de private keys. Want zelfs nadat KuCoin het beveiligingslek ontdekte en de servers offline haalde, werd er geld naar de wallet adressen van de hackers gestuurd.

KuCoin Shares daalt na de hack

KuCoin Shares, de eigen token van KuCoin, daalde sterk met 14% toen het nieuws bekend werd gemaakt en het verhaal zich begon verspreiden op sociale media.…….LEES VERDER


Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen