Lancering Yeeti Token – Veelzijdig decentraal investeringsplatform

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Over een week is het zover, dan lanceert het europese YEETI haar token. De pre-sale heeft als doel om investeerders aan te trekken om de Self-Learning AI YEETI trade robot te ontwikkelen. Interesse in de pre-sale of hoe deze AI YEETI bot eruit gaat zien? Lees dan snel verder!

Wat is YEETI?

YEETI ontwikkelt een veelzijdig decentrale investeringsplatform ecosysteem met meerdere investeringsmogelijkheden waaronder het staken van $YTI tokens. Bij het staken van $YTI tokens krijgt de staker aan het einde van iedere maand een interest in $YTI reward uitbetaald. De meer tokens worden gestaked, de meer reward deze investeerder zal ontvangen.

Maar een van de meest uitdagende en interessante ontwikkelingen die YEETI wilt lanceren is een Self Learning YEETI bot. Zeker in crypto space komt dit nog niet vaak voor. Wel zien we veel trade robots waarbij de gebruiker zelf het een en ander aan configuraties moet maken om een bot optimaal te laten functioneren. Echter is dat niet het geval bij YEETI bot. De investeerders heeft de mogelijkheid om te investeren met YTI, BNB, ETH en USDT. Zodra de investering is gedaan zal de YEETI bot zelf transacties gaan uitvoeren volgens een complex AI algoritme.  Dit AI algoritme wordt samengesteld aan de hand van eerder gemaakte trades, fouten uit het verleden maar weet ook wanneer te kopen en te verkopen, of op exchange A te kopen en op exchange B te verkopen. Het gaat er niet om of de trade bot dubbele cijfers winst kan maken maar meerdere kleine trades winst maakt. Consistentie is zeer belangrijk. Hierdoor is het mogelijk om ook winst te maken als markten in een neerwaartse trend zitten. YEETI zal in 90% van de gevallen winst renderen. 

YEETI maakt gebruikt van het Compound model waarbij de bot automatisch verder trade met de inleg en het rendement na een 24 uurs cyclus. Dit houd in dat op de lange termijn een kleine inleg aanzienlijk groot kan worden. De investeerder heeft de mogelijkheid om op elk moment een gewenst bedrag uit de bot te halen. Dit geeft de investeerders extra vertrouwen en zekerheid plus de mogelijkheid om zijn of haar investering te beheren.

Tevens geeft YEETI aan dat zij voor de investeerder een verzekering aanbieden. Als de investeerder deze optie heeft aangevinkt dan zal indien de bot een wat mindere dag heeft, die dag worden gecompenseerd.

Blox 10 euro gratis

YEETI LOST de volgende PROBLEMEN OP

Heb jij weinig technische kennis in traden? Ben jij bang om je funds of investering te verliezen in yield of liquidity farms Opzoek naar de mogelijkheid om passief inkomen te genereren zonder te veel moeite? Of gewoon weinig tijd om jouw portfolio of funds te beheren? YEETI biedt een mogelijke oplossing zonder dat daar enige kennis of configuratie voor nodig is.

YEETI en de Initial Dex Offering

Het YEETI ecosysteem en gebruikers dashboard wordt ondersteunt door de $YTI utility token. Utility houd in dat de investeerder, ambassadeurs en/of token holders met deze token kunnen staken en maandelijks aan de hand van rewards een bijdrage ontvangen. Daarnaast kan de token gebruikt worden voor het te lanceren perk systeem. Zodra de investeerders YTI tokens investeert zal de fee minder zijn, een hogere opbrengst van de investering en is het mogelijk om met je YTI je investering the verzekeren.

Om het staken in de toekomst actief te houden zal YEETI automatisch op verschillende exchanges en liquidity pools haar tokens terugkopen om het stake liquidity adres aan te blijven vullen. Dit heeft als voordeel dat de investeerder kan blijven staken zolang hij of zij wilt en YEETI support hiermee de prijs, dit voorkomt dat de prijs extreem zal vallen of dat investeerders na de pre-sale de token mogelijk verkoopt.

Volgende week op vrijdag 25 juni 23:00 uur Nederlandse tijd organiseert YEETI een IDO (Initial Dexchange (Decentralized Exchange) Offering), waarbij geïnteresseerden in het project hun aandeel kunnen kopen.

De token verkoop is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op het DxSale platform, een van de grootste lanceerplatformen voor tokens. De prijs van YTI token ligt op 0.0004 BNB. Zodra de pre-sale uitverkoopt zal 60% van de presale worden genoteerd op Pancake Swap waarbij de prijs op 0.001 BNB per 1 YTI komt te staan.

Yeeti TOKEN DISTRIBUTION

Win 30.000 YTI Airdrop Evenement

Tijdens de Pre-sale geeft YEETI een unieke kans om deel te nemen aan een 30.000 YTI token giveaway. Aan het einde van de pre-sale selecteert YEETI 15 gelukkigen. Om kans te maken vraagt YEETI een aantal simpele stappen te doorlopen. Geïnteresseerd om deel te nemen? Lees de voorwaarden in dit artikel 

Na aanleiding van dit artikel geïnteresseerd geraakt in het YEETI project? Of wil je deelnemen aan de presale omdat je een uniek self-learning AI bot project wilt supporten? Klik dan snel verder op de onderstaande links voor meer informatie.

* om deel te nemen aan de pre-sale / IDO heb je een crypto-wallet als MetaMask of TrustWallet nodig. Vervolgens dien je deze te koppelen aan DxSale en een gedeelte aan BNB in je wallet te bezitten om deze om te zetten naar YTI tijdens de pre-sale.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen