Bitcoin en Cryptocurrency Trading

Cryptoscanner

Live crypto scanner – 100eyes crypto meldingen

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De 100eyes crypto scanner scant 24/7 de Bitcoin en cryptocurrency markt af, opzoek naar kansen en bedreigingen. Door gebruik te maken van verschillende indicatoren weet 100eyes zeer accurate signalen af te geven. Wil jij nu meer weten over deze crypto scanner? Bekijk dan eens onze 100eyes review. 

Live meldingen

100Eyes GRATIS uitproberen

Stap 1. Om de 100 eyes scanner te gebruiken heb je in ieder geval een Telegram account nodig. Deze app is gratis te downloaden in de google planstore en de Appstore. Android, iPhone / iPad or Windows Phone

Stap 2. Start een gesprek met de 100eyes-bot en het volgende bericht verschijnt: 

100eyes Premium Membership

✔️ Fully automated alerts for 160+ crypto currencies

✔️ Choose your own alerts, timeframes, and coins

✔️ Request custom alerts

✔️ Customer Support

✔️ Educational content – Learn how to make consistent profits

Prices

  • 6 months = $75
  • 12 months = $120

Stap 3: Daar je nog niet helemaal overtuigd bent van de scanner kun je ook nog kiezen voor een 24h trial. Dit doe je door “/trial ” in de tikken. Wil je gelijk de premium versie tik je in ” /premium “. 

Populaire Brokers

Populaire Categorieën

Leading Crypto Exchange

Meer Trading

Bollinger-band

Handleiding gebruik Bollinger Bands in Crypto

Ook Bollinger Bands kunnen in een technische analyse niet ontbreken. De indicator is eenvoudig te gebruiken en daarom erg populair onder cryptocurrency beleggers. Doormiddel van

Uw Advertentie hier

Laatste Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Binance-CEO bekritiseert Terra’s plan voor een hard fork

Het voorstel om de Terra-blockchain te hard forken om de ooit bloeiende LUNA- en UST-ecosystemen nieuw leven in te blazen, werd onlangs in twijfel getrokken door Changpeng “CZ” Zhao, de CEO van cryptocurrency-beurs Binance. In vervolg daarop deelde CZ zijn gedachten over de beste manier van handelen voor het instorten van crypto-ondernemingen met de cryptogemeenschap.