Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

LUNA stijgt 3.000%, Terra komt met nieuw plan, Bitvavo hervat handel » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Het was deze week drama in de cryptocurrency wereld met de crash van terra (LUNA) en terraUSD (UST). De UST stablecoin verloor zijn peg (koppeling) met de Amerikaanse dollar en trok door het algoritme ook de koers van LUNA mee omlaag. UST kwam gisteren op een dieptepunt van $0,067 uit, een daling van 93%. LUNA was zelfs meerdere malen met 99,9% deze week gedaald naar een dieptepunt van $0.000001.

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Bitcoin naar $37.500? & LUNA update! Cardano klaar voor Instapmoment?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin lijkt klaar voor tijdelijk herstel richting de $37.500. Welke prijsgebieden houden wij in de gaten en wat moet Bitcoin daarvoor doen? Verder nadert Cardano eindelijk een interessant prijspunt voor mogelijke swingtrade posities en bespreken we twee actualiteiten!

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet