A.s. vrijdag nieuwe serie op YouTube: “Madelon navigeert”

Madelon navigeert

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

A.s. vrijdag is het dan eindelijk zover, de nieuwe serie van Madelon Vos. Helaas houd ze de ins en outs van deze nieuwe serie erg goed geheim. Maar de titel: “Madelon Navigeert” en de foto op haar Instagram account doen al een tipje van de sluier oplichten. 

Madelon navigeert

Ook lezen we dat ze erg naar dit moment heeft uitgekeken. “In januari ontstond het idee voor een nieuwe video serie. Niet veel later deed het virus haar intrede, echter lieten wij ons niet uit het veld slaan. Het motiveerde ons om nog harder door te werken en door te zetten. De nieuwe serie moest en zou er komen”, aldus Madelon Vos. 

 

Madelon Navigeert is a.s. vrijdag vanaf 17.00 te zien om haar Youtube kanaal. Uiteraard zullen wij zodra de link beschikbaar is, deze hier ook delen! 

Over Madelon Vos

Madelon is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker en HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde. Ze streeft altijd naar het beste resultaat, dit voor haar volgers op YouTube en twitter, de cursisten die haar cursussen volgen en natuurlijk haar studenten en lezers. 

 

Zeven dagen per week is ze bezig met het creëren van waardevolle content over crypto, crypto trading en maakt ook vaak een uitstapje naar de, (macro)economie. Haar specialiteit Technische Analyse en succesvol Traden, die ze dan ook graag deelt met anderen. Dit doet ze in middels haar YouTube video’s, columns en cursussen.

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je Koopbitcoinhulp! 

Populaire Youtube video's

Social media

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen