Margin Traders Bitcoin Analyse Week 23

Iedere week lees je bij ons de Margin Traders Bitcoin Analyse. Ook benieuwd naar de Bitcoin koersverwachting van deze week en/of de huidige stand van BTC, lees dan snel verder. Ook kun je natuurlijk de analysis van vorige week teruglezen, door op de bovenstaande oranje knoppen te drukken! Delen van dit artikel wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Let op, dit is uiteraard geen financieel advies! 
Flinke sell-of na bereiken target. 
Na lang wachten en vasthouden aan de trend hebben wij onze high behaalt van $10.400. Voor de vaste volgers van onze wekelijkse Bitcoinhelper analyse was dit uiteraard bekent. Het was even spannend maar het plan volgen en omhoog blijven kijken was achteraf gezien geen slecht idee. Bitcoin leek uit te breken maar kort na behalen target viel bitcoin ruim 15% terug. Dit was te verwachten aangezien de funding rate toren hoog was en er enorm veel traders een long positie dus ook vasthielden op onder andere bitmex. Tijd voor een long squeeze dus. Maar wat nu? Waar gaat bitcoin heen en wat zijn de belangrijke prijs Levels die wij in de gaten houden.

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

 https://www.tradingview.com/x/r52NhXfy/


Vandaag zoomen wij voor jullie in naar de 4-uurs kaart en laten wij voor deze update iets meer informatie op de chart staan. Enkele uren na het behalen target die voor ons op $10.450 stond viel de prijs van Bitcoin omlaag. Deze werd opgevangen in een zone die voor ons belangrijk is omdat hier een aantal zaken samen komen. Wij hebben hier de “point of control” van het volume profiel, een aantal fib levels en horizontaal support gehaald uit de dagelijkse candles. Een krachtige beweging omhoog was het gevolg met een wick van een kleine 10%. 
 
Op moment van schrijven verwachten wij dat Bitcoin zijn weg omhoog weer zal vervolgen. Hogere targets blijven dan ook staan en liggen boven $11.000. Of bitcoin nog kan zakken zit altijd in de kaarten. Een wick naar de onderkant van hier boven benoemde “groene” zone is nog niet weg te denken. Zoals je op de chart kunt zien ligt dit rond $8550 en is dan ook een belangrijk level die wij graag zien houden. De 2 “groene” zones hieronder zijn gebieden van sterk support waar wij alerts hebben klaar staan mocht Bitcoin hier komen. Als Bitcoin na stijgen wordt afgewezen rond $9800 en dit prijs niveau niet weet te doorbreken zal 1 van de lagere “groene” zones opgezocht worden.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Bekijk ook de meest Populaire Crypto Artikelen

Bekijk ook de Altcoin Analyse van Mr. Coingrats #ZIL

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

De analyse via onze Nieuwsbrief ontvangen!

[newsletter]

Meer
artikelen