Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Iedere week lees je bij ons de Margin Traders Bitcoin Analyse. Ook benieuwd naar de Bitcoin koersverwachting van deze week en/of de huidige stand van BTC, lees dan snel verder. Ook kun je natuurlijk de analysis van vorige week teruglezen, door op de bovenstaande oranje knoppen te drukken! Delen van dit artikel wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Let op, dit is uiteraard geen financieel advies! 

Gaat Bitcoin uitbreken of volgen wij de channel omlaag?

Al weken lang bevinden wij ons in een sideways range en is de grote vraag welke kant Bitcoin gaat kiezen. De koers verloop is op moment van schrijven traag en gebeurt weinig. De range waarin Bitcoin zich bevind is dan ook niet zomaar een range. Wij consolideren namelijk onder een bijzonder weerstand, een weerstand die diagonaal komt vanaf de All Time High. Ook het weerstandlevel van $10.500 waar wij niet heel lang geleden 2 keer flink op zijn afgewezen (waarvan de 1e pullback ruim -30% was en de 2e ruim -60%). Dat de markt hier wat stil hangt nu is dan ook spannend te noemen, want wat gaat Bitcoin doen als de bulls dit weerstandlevel wel weten te breken? Of zal de pullback nu wederom 30%, 60% of nog groter zijn? Dat zijn vragen die iedereen graag beantwoord wil hebben maar daarvoor zullen wij moeten wachten.

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

https://www.tradingview.com/x/8Qn7pO4L/

 

Wat is nu de verwachting voor Bitcoin?

Op de 4-uurs grafiek is goed te zien dat wij consolideren onder weerstand. Waar wij de vorige 2 keer flink zijn afgewezen blijft de koers nu hangen en consollidatie onder weerstand is in de meeste gevallen bullish. Geen afwijzing en de sell-orders en/of verkopers raken een keer uitgeput. 

Laten we vooropstellen dat Bitcoin nog steeds in een uptrend zit en wij omhoog kijken. Om de trend door te zetten zal Bitcoin verder moeten stijgen en een aantal obstakels moeten overwinnen. Niet alleen de eerder benoemde weerstanden maar ook het bearish patroon waar Bitcoin nu op Low Time Frame (LTF) in trade. De oranje driehoek is voor ons van belang en zien wij als een weerstandgebied. Deze driehoek zal met volume moeten worden doorbroken. Deze toename in volume kan je zien op de reguliere volume indicator bars. Een uitschieter volstaat. Als dit het geval is kan Bitcoin zomaar doorschieten tot voorbij $11.000.

Omdat er een aantal bearish signalen op de chart zijn, houden wij zeker rekening met de downside. Belangrijke levels van support die wij graag behouden zijn niet veranderd en benoemd in eerdere updates hier bij BitcoinHelper. Mochten deze levels van support worden doorbroken gaan wij de andere kant op traden. Nog geen paniek voor de koer, maar dat volatiliteit op komst is is een gegeven!

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

Populaire Berichten

Populaire Brokers

More To Explore