Margin Traders Bitcoin Analyse Week 25
Bitcoin blijft sideways traden. 
Bitcoin is niet erg spannend te noemen de laatste paar weken. Als je naar de chart kijkt is ook goed te zien hoe mooi Bitcoin binnen deze range blijft traden. Omdat wij niet elke week in herhaling willen vallen en er op groot tijdframe niets is verandert kijken wij vandaag naar de 4-uurskaart. 

https://www.tradingview.com/x/dfnqCtKE/

 

Op de 4-uurs kaart is nu goed te zien dat wij ons in het midden van de range bevinden. Een range die loopt tussen $9800 en $8700 als wij kijken naar de candle closes op de weekgrafiek. Op moment van schrijven bevinden wij ons in een mogelijke entry zone voor een long. Echter is het verkoop volume aan de grote kant en geeft dit onzekerheid. Je kunt zien dat het maandelijkse level $9345 die wij hier al een aantal weken benoemen nog steeds relevant is. Wij traden hier weer boven en dit level valt samen met de 0.382 fibonacci en de 200EMA op de 4hr. 

https://www.tradingview.com/x/V0WKROsC/

 

Genoeg support zou je zeggen. Als het koopvolume terug komt is de mogelijkheid aanwezig om wederom omhoog te traden richting bovenkant range. Wel moeten hiervoor een aantal levels doorbroken worden waarvan $9600 krachtig is. Dit betreft de POC ( point of control ) waar Bitcoin al 2x bijna op de dollar nauwkeurig op afgewezen is. Houdt Bitcoin support dan verwachten wij dat deze zal breken. Hiervoor moet de zone tussen $9365 en $9320 wel houden. Als deze naar beneden breekt verwachten wij een terugtest van de lows in de range van $8700 en $8550. Deze zal in onze optiek genoeg support bieden voor een nieuwe move omhoog met bovenstaande levels in achtneming. Wij blijven positief en onze hogere targets blijven staan totdat $8550 met volume doorbroken wordt.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

Inhoudsopgave

Meer
artikelen