Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nog niet veel spannends aan de hand
Op de week-grafiek is er nog niet veel spannends aan de hand. Wij bevinden ons voor de 8e week op rij in dezelfde range. Als we kijken naar de candle closes dan is de range tussen $9800 en $8700. Het verschil tussen nu en de eerste helft van deze periode zit hem in het volume en waar de prijs zich bevindt binnen deze range. De laatste 4 weken beweegt de koers zich meer aan de bovenkant range en het volume is afgenomen. Zit er nog een laatste push omhoog in de kaarten?

Https://www.tradingview.com/x/KPycxGjV/

 

Op de dag-grafiek kunnen wij een aantal belangrijke prijslevels halen, waar wij naar uit kunnen kijken. Laten we vooropstellen dat wij denken dat Bitcoin zich in een range bevind waar er winst genomen wordt en er een retrace zal plaatsvinden naar lagere levels. Als wij kijken naar de chart zien wij nog steeds hogere toppen en bodems getekend worden. Dus wij kijken omhoog, maar voorzichtigheid is geboden. Wij verwachten wederom dat Bitcoin de bovenkant van deze range op zal zoeken, in de oranje zone. Wel liggen hier nog een aantal weerstand levels tussen die doorbroken moeten worden om deze te bereiken. De 55EMA (groene lijn) zal moeten houden als support en zien wij voor deze beweging als cruciaal punt. Hieronder sluiten met een dag candle betekent lagere prijslevels.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

Populaire Brokers

More To Explore