Margin Traders Bitcoin Analyse Week 27

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Margin Traders NL is een traders collectief van ervaren fulltime traders, die tot doel heeft om mensen te begeleiden in hun groei tot succesvol Cryptotrader, inclusief bijbehorende winsten!

En speciaal voor ons schrijven ze iedere week een Bitcoin Analyse. Benieuwd wat de koers van BTC deze week gaat doen en/of het een goed in of uitstap moment is? Bitcoin blijft sideways traden!

 
Bitcoin sideways. Binnen een range van duizend dollar beweegt de koers van laag naar hoog, van hoog naar laag. Als wij kijken naar candle closes op de week-grafiek gaat het om de range tussen $8700 en 9800$. Echter is dit niks nieuws omdat wij al 9 weken traden binnen deze korte range. Op de grafiek is goed te zien hoe deze range eruit ziet en zie je ook dat wij ons precies in het midden van de range bevinden. De twee benoemde prijslevels zijn dan ook belangrijk om in de gaten te houden. Deze doorbreken zal dan ook een indicatie zijn van de richting die ons te wachten staat. Tot die tijd traden wij de range.
 
 Om goed te kunnen zien waar wij op kortere termijn heen gaan en welke levels wij hiervoor in de gaten kunnen houden zoomen wij in naar de 1-uur grafiek.  Hierop is een rising wedge te zien waar wij rekening mee houden. Als de prijs door $9100 zakt verwachten wij dat dit patroon zich uit gaat spelen en  zal het eerst volgende target $9045 zijn. Maar voor alsnog zitten wij lokaal in een uptrend en lijkt de weg omhoog nog open te liggen. Wij zien hiervoor graag de monthly doorbreken, wel ondersteund met volume. 

Mocht dit het geval zijn is ons eerst volgende target $9635, waar wij op het moment gaan beslissen of hier een short positie ingenomen kan worden of dat wij verder omhoog kijken. Dit valt en staat met volume dat op dit moment nog niet bekend is. 
 
Wij zijn op dit moment neutraal wat de koers betreft. Er zijn gemixte signalen en wij bevinden ons precies in het midden van de range. Afwachten dus en Bitcoin zal een kant moeten kiezen, level voor level.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen