Margin Traders Bitcoin Analyse Week 29

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Er is wel wat aan het veranderen op de Grafiek. 
Wij houden nog steeds de blauwe lijnen aan op de weekgrafiek als belangrijkste support en weerstand binnen deze range. Als wij kijken naar pieken en dalen is er namelijk al 11 weken op rij geen candle gesloten buiten deze relatief kleine korte range. Wat betreft de weekgrafiek is er wel wat aan het veranderen, namelijk de diagonale supportlijn in het wit. Je ziet dat range waarin wij ons bevinden steeds krapper wordt en het lijkt erop dat Bitcoin wel een kant moet gaan kiezen. Op moment van schrijven bevinden wij ons exact in het midden van deze range dus blijft een kant kiezen lastig op groter tijdframe.

https://www.tradingview.com/x/dfnqCtKE/

 

Om goed te kunnen zien waar wij op korte termijn rekening mee moeten, houden zoomen wij in naar de 1-uurgrafiek. Hier hebben wij een aantal levels bijgetekend die lokaal van belang zijn en invloed hebben op het verdere koersverloop. Ons level $9078 die wij gehaald hebben uit de weekgrafiek evenals $9305 zijn voor ons lokaal van belang.  Wordt het lokaal support gebroken verwachten wij de lagere targets die zijn afgebeeld op de grafiek. Weten de bulls support te houden is de kans nog steeds aanwezig dat wij de range van $9600 gaan opzoeken en wellicht hoger. Hierbij staan wij nog steeds achter onze eerdere updates en zien $9638 graag getest worden.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen