Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Meerdere analisten verwachten op korte termijn koersexplosie van bitcoin!Veel populaire analisten geloven dat de toeko…

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Meerdere analisten verwachten op korte termijn koersexplosie van bitcoin!

Veel populaire analisten geloven dat de toekomst voor bitcoin er groen uitziet nadat de koers de 40.000 dollar herpakte met een opleving van 3,5 procent na een correctie die bijna 7 dagen duurde.

Natuurlijk bieden resultaten uit het verleden geen garanties voor de toekomst, maar er zijn wat gelijkenissen te vinden in de prijsactie van bitcoin in de afgelopen zes jaar en de Dow Jones in het verre verleden. Als dit patroon zich voortzet, dan kunnen we op de korte termijn een hoop groen verwachten voor bitcoin.

“Tijden veranderen. Assets veranderen. Menselijke gedragingen op macro-niveau veranderen gewoonlijk niet.” Aldus TechDev ter ondersteuning van zijn grafiek.

Bron: Bitcoinmagazine via Bitcoinhelper.

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet