Michael Saylor over Bitcoin | Beste Bank – Kennisbank

Michael Saylor over Bitcoin

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina. 

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft het bedrijf $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta en inflatie-verzekering. 

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Michael Saylor vertelt in een recente Pomp Podcast #385 met Anthony Pompliano meer over zijn achtergrond en de redenen waarom hij totaal in Bitcoin is gestapt. Hij was eerder helemaal niet actief bezig met Bitcoin en gaf in het verleden te kennen niet in Bitcoin’s toekomst te geloven; echter de huidige macro-economische situatie en het monetaire beleid van de Federal Reserve dwong hem om alle mogelijke beleggingsalternatieven te bestuderen.

 

Hij zag in dat de enorme cashpositie van het bedrijf over de aankomende jaren door inflatie als een ijsklontje zal gaan smelten. Echter wees onderzoek uit dat aan alle beleggingsalternatieven behoorlijke derde partij risico’s en een negatief rendement zullen hebben. Dit geldt ook voor de vertrouwde Amerikaanse staatsobligaties (negative bond yields). Alle beleggingsopties die een goede inflatieverzekering werden geopperd werden afgewezen: vastgoed, obligaties, aandelen, goud.

Stock Buybacks & Bitcoin

Het is dan ook niet vreemd dat veel beursgenoteerde bedrijven met grote cash posities gebruik maken van aandeleninkoopprogramma’s. Voor de grote Amerikaanse corporaties kunnen via de Federal Reserve gratis krediet opnemen voor een stock buyback. De op de aandelenbeurs verhandelde aandelen van het bedrijf worden dan door het bedrijf zelf ingekocht. Hierdoor neemt het aantal uitstaande aandelen af en meet de winst per aandeel in theorie toe. De koers van het aandeel zal daardoor stijgen. Echter geeft deze praktijk perverse prikkels, is het geen verstandige lange termijnbeleggingsstrategie aangezien de koersopgang door gratis krediet is gaan accelereren. Het veroorzaakt een zeepbel in de aandelenprijs. Een belegging moet voor de lange termijn worden uitgevoerd en een uiteindelijk hoog rendement bieden waardoor de financiële gezondheid van het bedrijf in de toekomst veilig kan worden gesteld. In het licht van toenemende inflatie in de toekomst moest er gezocht worden naar een goede niet-gecorreleerde inflatie-hedge.……MEER LEZEN

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen