MORGEN IS EEN BELANGRIJKE DAG VOOR DE BITCOIN KOERS | CRYPTOBENELUX

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Door:  | CryptoBenelux

 

Na de korte uitbraak van de Bitcoin (BTC) koers boven de $12.000, lijkt BTC zich weer rustig te bewegen tussen de $11.000 en $12.000. De Bitcoin koers staat dan ook op het moment van schrijven op $11.380. Echter staat er iets groots te gebeuren, want een groot aantal Bitcoin opties zullen morgen (28 augustus) aflopen!

Bitcoin-optiemarkt ziet enorme contractverloop

Morgen is een bijzondere dag en één die de geschiedenisboeken in zal gaan. Het is namelijk één van de grootste vervaldagen van de Bitcoin-optiemarkt. Er zullen morgen namelijk 65.000 aan BTC contracten vervallen, met een waarde van ongeveer $740 miljoen.

 

Op dit moment loopt het grootste deel van deze contacten via Deribit, wat ongeveer 76% is van deze 65.000 BTC-optiecontracten. Dit maakt de crypto-derivatenbeurs op dit moment een van de marktleiders van de crypto-optiemarkt. In een recent bericht legde Deribet ook het een en ander uit over de aflopende optie-contracten. Het is namelijk zo dat 37% van de totale Open Interest (OI) op alle grote handelsplatforms voor opties afloopt.

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek de website van Cryptobenelux door hier te klikken!

Populaire Brokers

More To Explore