Mr. Coingrats Altcoin Analyse | ETH maakt mooie stijging door!

ETH

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Mr. Coingrats Altcoin Analyse

ETH maakt een mooie stijging door!

De afgelopen twee dagen hebben we een leuke stijging van ETH kunnen zien en daarom dachten we dat het wel eens tijd werd voor een analyse Ethereum. Heb je nu ook een verzoekje aan Mr. Coingrats laat dan een reactie achter op onze Twitterpagina en wie weet behandelen wij volgende week wek jouw Altcoin. 

Gister hebben we de weerstands level (246 dollar) die ik op de chart heb staan gebroken en zien we een mooie bullisch candle sluiting van de dag met een higher high. Het volgende weerstand vinden we tussen 280 – 290 dollar. Mocht de prijs vandaag niet verder stijgen dan zou een retest op d egebroken level een ideaal instap moment zijn. Hier ligt dan tevens confluence met de fib level 0.618. Maar hiervoor moeten we vandaag nog even afwachten aangezen de fib over de daily is getrokken en de dag nog lang niet voorbij is. Laten we eens inzoomen om te kijken wat we vandaag kunnen gaan verwachten.

Op de 4h lijkt een retrace in aantocht te zijn maar wanneer we daar de fibonacci tool overheen trekken komt de golden pocket zone iets hoger te liggen en hebben confluence met de vorige highs. Dit is een aanemelijk punt om te gaan testen en vanaf daar zal ik ook gaan kijken om i te schalen voor een long positie. Want zoals het er nu uitziet is ETH behoorlijk bullish.

 

De rsi staat wel hoog maar ook bullish. Even op adem komen en de 70 lijn testen zou het ideale plaatje zijn. Laat de FOMO je niet verleiden en koop pas in als er een fatsoenlijke retrace is geweest zodat je met proper risk managment in kan stappen. 

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies maar heb je nog geen account? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse op Bitcoinhelper.nl! Wil je meer charts van Mr. Coingrats zien volg dan het announcement kanaal t.me/CoingratsTA of kom in de chat voor een gezellige crypto praatje t.me/CryptoNL_Trading

Populaire Uploads

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen