Mr. Coingrats Altcoin Analyse HOT
Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een Altcoin Analyse aan de hand van jullie verzoekjes. Ook jouw favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan volgende week worden meegenomen in een nieuwe Analyse. Volg ook Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoin Analyses. 


Let op dit is geen financieel advies

Voor HOT/USDT is het erop of eronder.

Op de weekgrafiek zien we namelijk gemixte signalen. Als eerste zullen we de bearish signalen benoemen. Begin maart is er een structure break geweest (rode zone) waarbij de prijs uiteindelijk een bodem van 1960 hebben gezien. Hierna is de koers weer opgeklommen richting de rode zone waar tevens de golden pocket ligt en heeft deze bearish geretest in de afgelopen 3 week. 


Ook zien we bullish signalen, namelijk bij het opklimmen naar de rode zone hebben we de down trendlijn bullish weten te doorkruissen en weet de prijs mooi boven de ema8/21 te blijven. Deze twee ema’s staan trouwnes op dit moment ook op het punt om een bullish crossover te gaan maken. 


De rsi beweegt in neutrale zone rond/op de mediaan en boven de ema. Als de rsi boven bedie weet te blijven is dit in het voordeel van de bulls. Als ik naar het momentum kijk dan is er nog genoeg bull power om erboven te blijven.

Op de daggrafiek zijn de ema’s 8/21 bearish gekruist en beweegt de rsi al een aantal dagen onder de ema. Momenteel klopt de rsi zelfs op de deur bij het ‘berenbos’. Al met al denk ik dat we eerst moeten retracen om eventueel verder te kunnen gaan stijgen. Als we dan de weekgrafiek er weer eens bij zouden pakken dan lijkt een retace richting fibonaci 0.5 of zlefs 0.382 mogelijk. Dit is een daling van 20 tot 34%. Wanneer de fib 0.382 het ook begeeft dan ben ik bang dat er een nieuwe ATL geprint gaat worden.

 

Mc. Coingrats Altcoin Analyse
#CoinPriceChange (24H)Price Graph (7D)

Wil jij ook eens af en toe een free call meepakken kom dan in het Telegram kanaal van CryptoNL waar dagelijks TA van diverse altcoins wordt besproken. Ben jij meer een scalper op de lagere timeframes. Kom dan eens een kijkje nemen in onze margin kanaal die je free kunt joinen. Meer informatie vind je op www.BybitBulls.nl

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

Inhoudsopgave

Meer
artikelen