Mr Coingrats Altcoin Analyse IOTA
Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een specifieke Altcoinanalyse aan de hand van jullie verzoekjes. Zo ook deze week, want in week 24 bekijken we IOTA. Ook jouw favoriete Altcoin laten analyseren, laat dan een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan worden meegenomen in de volgende analyse. Volg ook zeker Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoinanalyses. 

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.


Let op dit is geen financieel advies

Uit de reacties van de vraag welke altcoin jullie geannalyseert wouden hebben heb ik IOTA gekozen. IOTA zit op de weekgrafiek in een ligt dalende channel waarbij het de falling wedge coorzichtig heeft gebroken aan de bovenkant. Op dit moment zind ik weinig positief aan. Ik zie voornamelijk lower highs en lower lows. De oranje lijn is de resistance level wat eerst geclaimed moet worden voordat we verder omhoog kunnen kijken bij IOTA.

De rsi geeft wat bullish momentum aan maar heeft moeite om de median (50 lijn) bullish te kruissen dus dat momentum zal wel gaan afnemen wanneer dit zo blijft.

Op de daggrafiek zien we een leuke stijging de afgelopen twee week. Na de doorbraak van de groene zone is de koers weten te sluiten boven de sma200 en deze heeftsindsdien als support gefunctioneerd waarbij de koers aan de bovenkant opgesloten zit onder de ema200.

 

Op de ris kunnen we zien dat het bullish momentum  begint af te nemen nadat we terug gedrukt werden op de 70 lijn. Momenteel is de rsi ook bezig om de ema bearish te kruisen en als dit zo sluit vandaag dan is er grote kans dat de rsi de mediaan gaat testen. Dit zou een daling in de koers kunnen veroorzaken richting de groene zone (vorige higs) of wellicht iets eronder in de golden pocket.

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

Inhoudsopgave

Meer
artikelen