Mr. Coingrats Altcoin Analyse VET

VeChain Cryptocurrency

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een specifieke Altcoinanalyse aan de hand van jullie verzoekjes. Zo ook deze week, want in week 24 bekijken we VeChain oftewel de altcoin VET. Ook jouw favoriete Altcoin laten analyseren, laat dan een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan worden meegenomen in de volgende analyse. Volg ook zeker Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoinanalyses. 

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.


Let op dit is geen financieel advies

Uit de reacties van de vraag welke altcoin jullie geannalyseert wouden hebben heb ik VET gekozen. Op de weekgrafiek traden we tegen resistance aan wat ligt op 99 – 101 satoschi. De ema 8/21 staan goed richting de bulls nadat het vorige week de crossover heeft gemaakt. De koers bevindt zich boven de ema55 en zal daar hoogstwaarschijnlijk ook wel boven sluiten zondag. Dit zijn allemaal sterke tekenen voor wellicht een ommekeer in de trend. Laten we eens inzoomen naar de daggrafiek om te kijken of we de weekly resistance kunnen gaan claimen.

Op de daggrafiek zien we een mooie stijging in de afgelopen 7 dagen zonder retrace. Vandaag lijkt me het belangrijjkste (voor een stijging) om in het rode vlak de candle te sluiten en dan het liefst zo hoog mogelijk. Morgen moeten we dan proberen om erdoor te komen en claimen als support. 

 

Sluit de candle er vandaag onder dan hou ik rekening met een eventuele retace naar 79 – 85 sataschi. Dit is het groene vlak getekend op d echart en tevens rond de golden pocket van de laatste wave omhoog.


De rsi lijkt wel een raket zo stijl omhoog gaat die. De vorige keer dat het gebeurde kregen we ook een kleine retrace zoals je kunt zien waar het is opgevangen door de ema om vervolgens verder te gaan stijgen.

Nu biedt dit geen garantie maar het is wel vaak wat je ziet wanneer het zo stijl is gegaan. In combinatie met de resistance zone kan dit dus een indicatie zijn voor een retrace.

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen