Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een Altcoin Analyse aan de hand van jullie verzoekjes. Ook jouw favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan volgende week worden meegenomen in een nieuwe Analyse.


Let op dit is geen financieel advies

Voor SKY hebben we een ATL gezien.

Op de week chart begeeft SKY zich al  dagen in een range nadat het de huidige ATL heeft geprint. Niet een chart die ik zelf al zou traden, dan heb ik liever de flip van het groene blok. Maar met gedegen risk managment zou je hem mooi op de onderkant van de range kunnen oppikken en traden tot de bovenkant. Dit zal een rrr van rond de 8 zijn.

 

De rsi is in het voordeel van de bulls met aardig wat momentum. De rsi bevind zich echter nog wel in het berenbos en onder de 50-lijn.  Als we die weten te doorkruisen dan kan het hard gaan.

Op de daggrafiek is er gister een break van het weerstands level geweest tot aan de ema200. Vandaag wordt de doorbroken zone getest en moet blijken of het een flip wordt. Zo ja dan kun je hier een leuke trade weg zetten. De rsi ligt er ook mooi bij. Het beweegt in niemandsland boven de ema en 50-lijn, zolang hij boven de 50-lijn blijft blijft ik redelijk bullish.

Mr. Coingrats Altcoin Analyse
#CoinPriceChange (24H)Price Graph (7D)

Wil jij ook eens af en toe een free call meepakken kom dan in het Telegram kanaal van CryptoNL waar dagelijks TA van diverse altcoins wordt besproken. Ben jij meer een scalper op de lagere timeframes. Kom dan eens een kijkje nemen in onze margin kanaal die je free kunt joinen. Meer informatie vind je op www.BybitBulls.nl

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

Populaire Brokers

More To Explore