Mr. Coingrats Altcoin Analyse Week 27

Basic Attention Token logo

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een Altcoin Analyse aan de hand van jullie verzoekjes. Ook jouw favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan volgende week worden meegenomen in een nieuwe Analyse. Volg ook Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoin Analyses.


Let op dit is geen financieel advies

Voor BAT ziet het er Bullish uit.

Op dit moment weten we het driehoeks patroon nog niet uit te komen. Hoewel de ema’s en rsi er bullish uitzien lijkt een kleine retrace binnen het patroon voor de hand liggend gezien de wekelijkse candle op dit moment. De sluiting is over 3 dagen en 17 uur dus er kan nog veel gebeuren voordat de sluiting is.

Op de daggrafiek is goed te zzien dat we al drie dagen op de monthly open aan het traden zijn. Even daaronder ligt een zone die recentelijk doorbroken is. Een retest hier op deze zone valt samen met de golden pocket zone van de fibonacci. Hier vlak boven heb ik ook een alert staan om de PA (price action) te bekijken voor een mogelijke instap.

De ema’s staan ook hier bullish en de rsi ziet er ook niet verkeerd uit. Hoewel die onder de ema zweeft geeft het nog wel een upwaartse trend aan.

Op de 4h zien we bevestiging van eerder genoemde punten. De rode zone is bearish doorbroken en is het gelijk aan het testen. Ook de rsi is boven de ema weten te komen maar is momenteel al twee keer tegen gehouden door de 50-lijn en test op dit moment de ema weer. Als de ema hem niet tegen kan houden dan lijkt een daling naar de zone waar ik voor een long wil kijken heel dichtbij en zal mijn alert wel over niet al te lange tijd af gaan.

[coinmc id="5555"]

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verdere koers verloop, join dan ons Telegram kanaal of mijn Twitter account.Vind je het leuk om te scalpen met leverage dan kun je gratis onze VIP joinen. Wil je weten hoe? Bekijk dan eens de website van BybitBulls. Volgende week weer een nieuwe analyse op Bitcoinhelper. 

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen