Mr. Coingrats Altcoin Analyse XVG
Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een Altcoin Analyse aan de hand van van jullie verzoekjes. Ook jouw favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan volgende week worden meegenomen in een nieuwe Analyse. Volg ook Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoin Analyses. 


Let op dit is geen financieel advies

XVG lijkt ook los te komen van de bodem war het zich al een jaar ophoudt. 

 

Vorige week is de weerstand verbroken en deze week zijn we door gegaan met het stijgen richting de volgende weerstand wat zich bevind rond 140 – 170 satochi’s. Gaan we verder stijgen of krijgen we een correctie te zien? We nemen je mee naar de lagere timeframes om dat eens te bekijken.

De daggrafiek ziet er aardig sterk uit. Momenteel bevinden we ons rond de fib 0.5 retracement, dit is een level waar de koers vaak naar terug keert om verder te gaan stijgen. Echter zou de golden pocket voor mij de ideale instap zijn om evntueel een ritje in de XVG trein te rijden.  De rsi bevind boven de 70 lijn in de ‘stieren arena’, echter zwakt de rsi wel lichtjes af t.o.v de ema.

Als ik de 4h grafiek bekijk dan vraag ik me af of we de golden pocket nog gaan zien. Momenteel zijn we een aardige bullish engulfing aan het printen. Over een uur sluit de huidige candle. Sluit die bullish dan kijk ik misschien wel naar een kleine instap. Low sat’s kunnen leuke gains opleveren maar het verliezen gaat ook heel hard, procentueel gezien.


De rsi is na de bearish crossover op de ema nu aan het bouncen op de mediaan (50 lijn). Wanneer die nu de ema weer gaat claimen dan hebben we een enorm mooie bevestiging van verdere stijging.

[coinmc id="5369"]

Wil jij ook eens af en toe een free call meepakken kom dan in het Telegram kanaal van CryptoNL http://t.me/CryptoNL_Trading) waar dagelijks TA van diverse altcoins wordt besproken. Ben jij meer een scalper op de lagere timeframes. Kom dan eens een kijkje nemen in onze margin kanaal die je free kunt joinen. Meer informatie vind je op www.BybitBulls.nl

Wil je ook Altcoins Traden, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De Altcoin Analyse van Mr. Coingrats via onze Nieuwsbrief ontvangen?

[newsletter]

Inhoudsopgave

Meer
artikelen