Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Nederlandse jongeren hebben onvoldoende kennis van crypto

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Ik heb zelf geen idee wat het is

Onvoldoende kennis van crypto? Uit onderzoek blijkt dat zo’n 27% van de Nederlandse jongeren in de crypto zit. Het probleem de meeste van deze jongeren hebben weinig tot geen verstand van deze nieuwe digitale valuta. 

Onvoldoende kennis van crypto

Zo valt te lezen in het onlangs gepubliceerde artikel van het NRC: 

Meer dan een kwart van de Nederlandse jongeren belegt in cryptovaluta. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd onderzoek van de Rabobank en financieel voorlichtingsinstituut Nibud. 27 procent van de groep ondervraagde jongvolwassenen tussen de achttien en dertig jaar investeert in digitale munten. In totaal belegt 42 procent in zowel crypto als in traditionelere beleggingsmogelijkheden zoals aandelen, fondsen of obligaties.

Investeer in Kennis

Het is natuurlijk niet voor niets dat wij van Bitcoinhelper iedereen adviseren in eerste instantie te investeren in kennis i.p.v. Bitcoin en/of cryptocurrency. Start gewoon eens met lezen, lezen over Bitcoin, Crypto, Blockchain en alles wat dan mee te maken heeft. Tevens ook de eerste stap uit het Bitcoinhelper stappenplan voor iedereen nieuw in crypto. Benieuwd naar dit Bitcoinhelper Stappenplan? Start dan vandaag nog en wordt ook een expert in crypto. 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet