NIEUW Cryptocurrency Trading School | Het Cryptohuis

Cryptocurrency Trading school

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Persbericht | Het Cryptohuis start Cryptocurrency Trading school

29 september 2020 | Amsterdam

Het Cryptohuis bekend van cryptocurrency YouTube en diverse leerprogramma’s lanceert nu de Cryptocurrency Trading school met digitaal klaslokaal. Oftewel een extra stok achter de deur voor het volgen en deelnemen aan een cryptocurrency leerprogramma. Vindt jij het moeilijk om zelf de stap te zetten om te beginnen aan een cursus? Dan is de Online Trading Cursus de ideale manier om als nog jouw kennis op te doen en ervaring uit te breiden. 

Meer dan alleen een cursus

De Trading School is meer dan alleen een cursus. Het betreft namelijk een 8 weken durend lesprogramma wat gevolgd dient te worden in een digitaal klaslokaal. De klasjes waarin de lessen worden gevolgd bestaan uit maximaal 12 studenten die samen de 8 wekelijkse cursus volgen.  

De lessen zijn (op voorbehoud) op donderdag van 19:15 tot en met 20:30 met nog een half uur uitloop om extra vragen te stellen. Ook is er tijd voor persoonlijke aandacht! Door het delen van je scherm kan de cursusleider met je meekijken en kunnen jullie samen nog eens de stof bespreken.

Telegram klaslokaal

Ook zal er na ieder les huiswerk opgegeven worden, die je samen met jouw medestudenten kunt maken dan wel bespreken in de speciaal daarvoor opgerichte telegramgroep. Een bijkomend voordeel is dat de docent ook goed een vinger aan de pols kan houden en de studenten ook bij het maken van het huiswerk verder kan begeleiden. 

 

Alvast een tip van Bitcoinhelper: “Aanwezigheid en participatie in de groep wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de docenten! 

Het Cryptohuis: “Bij de aanmelding willen wij graag weten waar jij de focus op wilt leggen qua lesstof, waar je tegenaan loopt en hoeveel kennis je al heb opgedaan met trading en het doen van technische analyse”.

 

Het lesprogramma is zeer toegankelijk en voor ieder trader, beginner als gevorderde, geschikt!  En wie weet vind jij wel een nieuwe Trading buddy om ook na het afronden van de cursus mee op te trekken en te sparren over technische analysis. 

Nu extra voordeling via Bitcoinhelper

De kosten van deze 8 wekelijkse klassikale cursus zijn eenmalig 199.95 inclusief BTW. Je kunt je aanmelden en/of meer informatie aanvragen door op de onderstaande afbeelding te klikken. 

 

 

Het mooie is dat wij van Bitcoinhelper jou nu ook extra korting mogen geven. Daar jij je nu direct aanmeldt krijg je 10% korting op de digitale cursus! Door gebruik te maken van de kortingscode: BitcoinHelper10 koste het programma geen 199.95 euro maar slechts 179.95 euro inclusief BTW!

 

Benieuwd welke andere cryptocurrency leerprogramma’s er nog zijn? Neem dan eens een kijkje op onze leerprogramma’s pagina. Hier vind je alle populaire cryptocurrency cursussen en leerprogramma’s overzichtelijk op een rij. Ook is er veel gratis content te vinden op deze pagina! 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen