Nieuw Cryptocurrency tradingplatform van BTC Direct

Btc direct logo youtube

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Het is lange tijd stil geweest rondom het cryptocurrency platform van BTC Direct, maar daar kwam vandaag verandering in. Want vandaag op 1 september heeft BTC Direct bekend gemaakt dat ze een nieuw platform zullen lanceren wat zich onderscheid van de rest door een focus op veiligheid, snelheid en kennisdeling. Het bedrijf was er al vroeg bij want begon al in 2013 als een wisselkantoor voor enkel bitcoin. Enkele maanden later volgden ook Ethereum, Litecoin, XRP en Bitcoin Cash.

Deze week laat de directeur van BTC Direct weten: 

Langzaamaan merkten wij dat Nederland klaar was voor cryptocurrency. En niet alleen voor bitcoin, wij krijgen veel berichten van gebruikers om verschillende coins toe te voegen aan ons platform. Wij hadden nooit kunnen bevatten dat cryptocurrency zo snel zo populair zou worden in Nederland.

En om deze populariteit het hoofd te bieden lanceert het bedrijf vandaag haar nieuwe platform. Het grote voordeel t.o.v. het oude platform is dat  BTC Direct het beheer van munten voor klanten volledig uit handen neemt. Oftewel heb je geen wallet of ontvangstadres meer nodig daar jij cryptocurrencies aanschaft. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan veiligheid en laat het bedrijf weten de digitale munten offline op te slaan. Een bijkomend voordeel is dat door dit beheer de trades van gebruikers direct kunnen worden uitgevoerd. 

Cryptocurrency-trading-platform-btc-direct

Wat natuurlijk gewoon blijft bestaan is het dagelijks Bitcoin en cryptocurrency nieuws, waar dit platform natuurlijk ook om bekend staat. Meer weten over BTC Direct nieuws neem dan een kijkje op onze BTC Direct pagina. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen