Nieuwe Altcoins

PSG en RNDR op de Coinmarketcap

Vandaag zijn er weer nieuwe altcoins toegevoegd aan de Coinmarketcap. De top 5, zoals in onderstaande afbeelding te zien, Paris Saint Germain Fan Token, Render Token, Barkis Network, Vectorium en Galatasaray Fan Token. Iedere week bekijken wij de Nieuwe Altcoins en bespreken we de meest interessante projecten. Ook op de hoogte blijven van de nieuwste Altcoins bekijk dan zeker de Coinmarketcap! Daar vind je o.a. de nieuwste Altcoins, de live koersen, beschrijvingen, Whitepapers en veel meer!  

Nieuwe Altcoins Week 24

Paris Saint-Germain Fan Token

Socios.com heeft een nieuwe app ontwikkeld voor Paris Saint-Germain fans. Deze nieuwe app is voor voetbalfans, die via dit platform tokens kunnen verdienen door interactief bezig te zijn op dit netwerk. Wanneer je deze PSG Tokens in bezit hebt kun je o.a. meebeslissen over verschillende onderwerpen. Je zou deze tokens kunnen zien als de digitale ‘membership card’. De waarde van deze munt, is op moment van schrijven, $6.01 met een total supply van 20.000.000 PSG en bevind zicht op de Coinmarketcap op plek 2165. Meer weten over dit project en het verdienen van Tokens, bezoek de website hier

 

Render Token

OTOY de uitgever van Render (RNDR) tokens en biedt softwareoplossingen die helpen bij het creeren van geavanceerde digitale inhoud. OctaneRender is ’s werelds eerste en snelste renderer. Octane gebruikt de grafische kaart in je computer om supersnel fotorealistische afbeeldingen weer te geven. Deze technologie wordt bijvoorbeeld gebruikt door studio’s voor visuele effecten, artiesten, animators, ontwerpers, architecten en ingenieurs. 

 

 

Het Render-netwerk is ontworpen om gebruikers die rendertaken willen uitvoeren, te verbinden met mensen die inactieve GPU’s hebben om de renderingen te verwerken. Eigenaars zouden hun GPU’s verbinden met het Render-netwerk om renderopdrachten te ontvangen en te voltooien met OctaneRender. Gebruikers sturen RNDR naar de persoon die het renderwerk uitvoert en OTOY ontvangt een klein percentage RNDR voor het vergemakkelijken van de transactie en het uitvoeren van het Render-netwerk.

 

De waarde van deze munt, is op moment van schrijven, $0.050008 met een total supply van 91.246.441 RNDR en bevind zicht op de Coinmarketcap op plek 2309. Meer weten over dit project en het verdienen bezoek de website hier