Nieuwe Cryptocurrency Cursus – Cryptory Course

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Mark-Timmerman

Sinds Maart 2020 ben ik, Mark Timmerman van Cryptory Course, actief in de cryptowereld. Dagelijks hou ik mij bezig met het analyseren van de cryptomarkt en alles wat daar bij komt. Ook verzorg ik voor diverse groepen charts en geschreven analyses over bitcoin en altcoins. Ik help u graag doormiddel van deze cursus om meer wegwijs te worden in deze cryptowereld!

Inhoud van de cursus Cryptory Course

De cursus bestaat uit 4 modules. 2 basis en 2 delen voor gevorderden. In de basismodules wordt geleerd hoe je start met het kopen van je eerste crypto en de basisbeginselen in het samenstellen van een portofolio, aflezen van een grafiek en koers, en veel gemaakte fouten
als beginner. In de gevorderde delen wordt meer stil gestaan bij verschillende verschijnselen in crypto zoals het altseason, nieuwe indicatoren en het traden, zowel spot als leverage.
De cursusonderdelen kunnen zowel achter elkaar als afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Dit gebeurt online via het programma Google Meet.

Basiscursus 1:

O.a. samenstellen van portofolio, marktpsychologie, charts lezen. 

Basiscursus 2:

O.a. chart patterns, verschillende indicatoren en spot traden

Gevorderde cursus 1:

O.a. moneyflow, divergencies en eliot wave theory

Gevorderde cursus 2:

O.a. charten, leverage trading en gebruik uniswap.

Kosten Cryptory Course

De cursussen worden meestal 1 op 1 gevolgd. Per cursusonderdeel van 60 minuten wordt een vergoeding van 75 euro gevraagd die achteraf betaald mag worden. Soms wordt bij genoeg animo een cursusonderdeel in een groepje gegeven. De kosten zijn dan 50 euro voor dat uur.

Youtube

Ook kun je Mark vinden als technisch analist bij het Cryptocurrency Nieuws Platform DutchCryptoTalk. Hier verzorgt hij de wekelijkse technische analyse video’s. Zie onderstaand voorbeeld, of bezoek ons Cryptocurrency Youtube overzicht

Contactgegevens

De cursisten die reeds deze module(s) al gevolgd hebben zitten in een telegram groepje waarin we met elkaar laagdrempelig feedback geven op elkaars analyses, charts en vragen. Ook houden we af en toe een online vragenuurtje. De moderators van de groep zijn Mark, Gideon en Robin.

Contact via telegram.
Mark Timmerman: @legenden17
Cursisten / TA groep: @CryptoryCourseTA
Algemene praatgroep waarmee ik samenwerk: @DutchCryptoTalk

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen