Bitcoin en Cryptocurrency Trading

Bitdenex-review

Nieuwste Cryptocurrency Broker van Nederland | Review Bitdenex

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Review Bitdenex. Bitdenex is een Nederlands crypto wisselplatform, crypto Broker waarbij de orders worden verwerkt door Bitdenex zelf en niet door grotere beurzen. Dit zorgt ervoor dat ze goedkoper kunnen zijn dan de meeste Brokers die hun orders wel bij de grote beurzen verwerken.

Table of Contents

Review Bitdenex

Bitdenex is een nieuwe speler op de cryptomarkt in Nederland. Bitdenex BV is gevestigd in Almere. Het handelsplatform was in 2020 al operationeel, maar na de nieuwe regels en eisen van het DNB moest het platform helaas tijdelijk stoppen. Op 8 september 2021 is het opnieuw live gegaan en kan Bitdenex de strijd aan gaan met de vele andere crypto aanbieders in Nederland en daarbuiten.

Bitdenex is een crypto wisselplatform waarbij de orders worden verwerkt door Bitdenex zelf en niet door grotere beurzen. Dit zorgt ervoor dat ze ook wat goedkoper kunnen zijn dan de bedrijven die hun orders wel bij grote beurzen verwerken. Het is een platform dat is opgezet voor gevorderde beleggers en voor mensen die net in de crypto wereld stappen. Met als doel om een breed publiek aan te trekken. In de toekomst hoopt het bedrijf meer producten te kunnen aanbieden. Denk hierbij aan een leenplatform en margehandel. Als dit plan slaagt, dan heeft Bitdenex de potentie om heel groot te worden.

Eigenschappen Bitdenex

Bij Bitdenex kan je gemakkelijk geld storten via iDEAL om deze vervolgens om te zetten naar de cryptomunt naar wens. Buiten dat heeft Bitdenex ook enorm lage transactiekosten van 0,15%. Dat is 0,10% lager dan de goedkoopste transactiekosten van Bitvavo, die 0,25% bedragen. Hiermee is Bitdenex de goedkoopste van Nederland en zijn dan ook goed op weg om zo de markt te veroveren.

Bitdenex hecht heel veel waarde aan de veiligheid van hun klanten. Zij willen ervoor zorgen dat de investering van hun gebruikers optimaal beveiligd is. Ze zijn dan ook heel transparant naar hun gebruikers toe. Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van een app voor iOS- en Android-gebruikers zodat er nog beter contact met klanten kan worden ontwikkeld en zodat jij natuurlijk altijd en overal kan handelen in jouw favoriete cryptocurrencies.

Bitdenex-fees

Betrouwbare crypto munten

Bitdenex vindt het heel belangrijk dat klanten weinig risico lopen om geld kwijt te raken en stellen dan ook alleen de meest waardevolle en betrouwbare munten en tokens beschikbaar. In de toekomst zullen er nog zeker een aantal munten worden toegevoegd, maar momenteel worden deze munten aangeboden op het platform:

 • Bitcoin (BTC) – EUR en USDT
 • Tether (USDT) – EUR, alle crypto
 • Ethereum (ETH) – EUR, BTC en USDT
 • Litecoin (LTC) – EUR, BTC en USDT
 • XRP (XRP) – EUR, BTC en USDT
 • Tron (TRX) – EUR, BTC en USDT
 • Stellar (XLM) – EUR, BTC en USDT
 • Qtum (QTUM) – BTC en USDT
 • NEO (NEO) – BTC en USDT
Crypto-Bitdenex

Account aanmaken bij Bitdenex

Om bij Bitdenex te kunnen handelen moet je uiteraard eerst een account aanmaken. Verder zijn er daarna twee stappen die doorlopen moeten worden. Een een kopie van je bankpas uploaden, waarop duidelijk je naam staat, die tevens overeenkomen moet komen met je naam waarmee je hebt aangemeld. Twee er dient 0.01 cent te worden overgemaakt, via iDeal ter verificatie van je rekeningnummer. 

Dit neemt nog geen werkdag in beslag en is nou eenmaal een verplichting vanuit de Nederlandse wetgeving op dit gebied. Als je dit hebt voltooid kan je direct door middel van een iDEAL-transactie je eerste aankoop doen. Een handige optie voor als je nog geen ervaring hebt met handelen in cryptocurrencies, is dat je bij Bitdenex eerst een demo account aan kunt maken. Zo kan je eerst ervaring opdoen zonder daarbij geld te verliezen!

Conclusie

Kortom, Bitdenex is een ideaal platform voor ervaren en onervaren beleggers. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk cryptocurrency platform waar veel potentie in zit om een ‘grote’ te worden. Door de lage transactiekosten is Bitdenex de goedkoopste van Nederland, wat het platform nog aantrekkelijker maakt. Wij van Bitcoinhelper zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat Bitdenex ons in de toekomst nog meer gaat bieden!

Voordelen Bitdenex

 • Goedkoopste van Nederland
 • Zeer lage fees tot max 0.15%
 • Makkelijk storten met iDEAL;
 • DEMO-Account aanmaken;
 • Nederlands bedrijf en klantenservice;

Nadelen Bitdenex

 • Beperkt aanbod;
 • Nog geen Marge- en uitleenhandel. 

Direct Registreren
bij Bitdenex

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitdenex klik dan hier

Naar de Handleiding van Bitdenex

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Populaire Brokers

Populaire Categorieën

Leading Crypto Exchange

Meer Trading

Bollinger-band

Handleiding gebruik Bollinger Bands in Crypto

Ook Bollinger Bands kunnen in een technische analyse niet ontbreken. De indicator is eenvoudig te gebruiken en daarom erg populair onder cryptocurrency beleggers. Doormiddel van

Uw Advertentie hier

Laatste Nieuws

LUNA 2.0: doe DIT vóór 18.34 vandaag!

Terra 2.0 staat om de hoek met de nieuwe LUNA-token. Er zijn bizar veel vragen, waarvan een aantal worden beantwoord in dit eerder verschenen artikel.