Over Bitcoinhelper de Cryptocurrency Startpagina

ADVERTENTIE

De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina

Bitcoinhelper is opgericht begin April 2020. De reden: Een persoonlijke frustratie. Dat moeten we natuurlijk even toelichten. Omdat de cryptocurrency space nog een vrij jonge omgeving is en het landschap nog zeer gefragmenteerd, is het soms erg lastig de juiste websites en dus informatie te vinden. Via zoeken op Google, tientallen hits bekijken, om uiteindelijk te komen bij hetgeen je naar opzoek was. Frustrerend als je het ons vraagt! Maar daar komt nu verandering in! Want op Bitcoinhelper.nl, de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België, vind je alle betrouwbare informatie overzichtelijk op een rij! 

Ben je opzoek naar een veilige Exchange, wij leggen je de opties voor. Wil je weten welke cryptocurrency youtubers te volgen, wij vertellen je de meest populaire kanalen van binnen en buitenland. Benieuwd waar het Cryptocurrency nieuws te vinden, wij vertellen je welke aanbieders er wereldwijd zijn en waar de leukste artikelen te lezen. Signals en Technische analyses, wij stellen graag onze Partners aan je voor. En opzoek naar een specifieke cryptocurrency leerprogramma en/of handleiding, wij wijzen je de weg! 

Wij zijn een relatief jong team die geïnspireerd is geraakt door alles wat maar met Cryptocurrency te maken heeft. Zoals ook hierboven beschreven zijn wij ook tegen tal van problemen aangelopen toen wij in aanraking kwamen met Bitcoin. Door vandaag de dag de juiste informatie aan te bieden en je de weg te wijzen naar die plekken waar betrouwbare content te vinden is, hopen wij een bijdrage te kunnen leven aan de Nederlandse en Belgische Cryptocurrency Community! Kortom Bitcoinhelper is de pagina waar de bitcoin en cryptocurrency revolutie begint! Maar dat kan uiteraard niet zonder goede en betrouwbare partners. Wij zijn dan ook enorm trots te mogen werken met de besten uit het veld. Benieuwd neem dan ook zeker een kijkje op onze partnerpagina

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de adoptie van Bitcoin en Cryptocurrency in Nederland en België? Dan zijn wij op zoek naar jou! Omdat wij in korte tijd hard zijn gegroeid en nog steeds groeien zijn wij op zoek naar personen die het leuk vinden om cryptocurrency artikelen voor op de website te schrijven. Ook zijn wij nog hard opzoek naar social-media specialisten die onze overige platformen naar een hoger plan willen tillen. Geïnteresseerd? neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk onze vacature-pagina. 

Gemiddelde views per dag
1000 views
Gemiddelde views per maand
30K views

ADVERTENTIE

Populaire Exchanges
Laatste Nieuws