Over Bitcoinhelper

Bitcoinhelper de Bitcoin en Cryptocurrency Startpagina voor Nederland en België! Met andere woorden zijn we de plek geworden voor alle Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency informatie van en uit Nederland. Als we terugkijken zien we dat we de afgelopen maanden zelfs exponentieel zijn gegroeid en steeds meer crypto enthousiastelingen de Bitcoinhelper platformen weten te vinden. Het begon allemaal in april 2020 toen we onze website lanceerde. Dit met als doel: “Het zo goed mogelijk informeren en het helpen navigeren van starters in deze wonderlijke wereld van Blockchain, Bitcoin en natuurlijk cryptocurrency”. 

Een probleem waar we in de jaren daarvoor persoonlijk al veel keren tegenaan waren gelopen, was het gebrek aan goede en betrouwbare informatie in de Nederlandse markt. Oftewel werd dit probleem de bouwsteen voor het eerste blokje Bitcoinhelper. We maakten een plek waar je in aanraking kwam met alle betrouwbare crypto platformen en content providers van Nederlandse bodem. De Bitcoin en Cryptocurrency Startpagina was geboren!

Nu vandaag de dag enkele bouwstenen verder vind je bij Bitcoinhelper een zeer uitgebreid Nieuwsoverzicht van alle crypto nieuwsaanbieders uit de Nederlandse community. Een overzicht die we onlangs verplaatst hebben naar een eigen platform te weten NUBitcoin. Helpen we je een cryptocurrency-cursus te kiezen door het Nederlandse aanbod de revue te laten passeren. Geven we onze mening over de meest populaire en betrouwbare cryptocurrency Brokers en Exchanges. Vind je op onze website veel handleidingen en reviews die je meenemen en uitleggen hoe, maar vooral waar veilig je eigen Bitcoin en andere cryptocurrencies aan te schaffen. Natuurlijk mag crypto social media niet ontbreken en vind je in onze socialmedia-overzichten de populairste platformen van dit moment. Onze aangepast Missie: 

Het worden van de grootste Bitcoin en Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België! 

Tot slot hebben we met succes onze Bitcoinhelper Basiscursus gelanceerd. Een cursus bedoelt voor iedereen die voor het eerst in aanraking komt met Bitcoin en zijn of haar eerste stappen wilt gaan zetten. Deze cursus is vormgeven aan de hand van het al eerder ontwikkelde Bitcoinhelper stappenplan. Want zoals wij altijd zeggen:

Investeer eerst in Kennis en pas daarna in Bitcoin. 

Start ook vandaag en Enjoy the Bitcoin revolution en word ook een expert in Crypto! 

Team Bitcoinhelper

Ons team werkt 7 dagen per week en 24 uur per dag hard om alle platformen up-to-date te houden en uiteraard te voorzien van alle belangrijke informatie. Op dit moment bestaat het Bitcoinhelperteam uit 5 vaste gezichten, maar we zijn nog zeker op zoek naar personen die ons team in de toekomst zouden willen versterken. 

Het Team:

  • Martin – Oprichter en Eigenaar
  • Jesse – Technisch Analist en Telegram en Discord beheerder
  • Myrthe – Socialmedia-expert
  • Daan – Webdeveloper
  • Chris – Vliegende keep, springt bij waar nodig
  • Vacature: TA-Specialist 
  • Vacature: Marketingmanager 
  • Vacature: Stagiair

STATS Bitcoinhelper

Bitcoinhelper.nl views per dag
1000 views
Bitcoinheklper.nl gemiddelde views per maand
30k views
Bitcoinhelper TikTok
4.500 + Leden
Bitcoinhelper Telegram
1.500 + Leden
Bitcoinhelper Twitter
2.500 + Volgers
Bitcoinhelper Discord
1.125 + Leden

Contact

Contact opnemen met Bitcoinhelper

Nieuws/tips

Stuur een mail naar info@bitcoinhelper.nl

Partnership

Stuur een email naar info@bitcoinhelper.nl om te informeren naar de mogelijkheden.