Over ons | Bitcoinhelper de Bitcoin en Cryptocurrency Startpagina

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Wij zijn een plek geworden voor alle Bitcoin en Cryptocurrency informatie voor een groeiend en loyaal publiek. Als we terugkijken zien we ook dat we de afgelopen maanden exponentieel zijn gegroeid en steeds meer mensen de Bitcoinhelper platformen weten te vinden. Het begon allemaal in April 2020 toen wij onze website lanceerde. Dit met als doel: 

Het zo goed mogelijk informeren van iedereen geïnteresseerd in crypto, met de focus op starters.

 Een probleem waar wij in de jaren daarvoor al tal van keren tegenaan waren gelopen, was het gebrek aan goede en betrouwbare informatie. Oftewel werd dit probleem de bouwsteen voor het eerste blokje van Bitcoinhelper. We maakte een plek waar je terecht kon met al je vragen en waar je alle informatie kon vinden over Blockchain, Bitcoin, crypto en alles wat daar maar mee te maken heeft.  

Nu vandaag de dag een aantal bouwstenen verder vind je bij Bitcoinhelper een zeer uitgebreid Nieuwsoverzicht, zijn wij op Youtube actief, vind je bij ons alle betrouwbare cryptocurrency leerprogramma’s. Geven wij onze mening over de meest populaire cryptocurrency Brokers en Exchanges en vind je er tal van handleidingen die je meenemen en uitleggen hoe, maar vooral waar veilig jouw eigen Bitcoin en andere cryptocurrencies aan te kopen. 

Ons team werkt 7 dagen per week en 24 uur per dag hard om alle platformen up-to-date te houden en uiteraard te voorzien van alle belangrijke informatie. Op dit moment zijn er bij Bitcoinhelper 5 mensen werkzaam: 

  • Martin – Oprichter
  • Jesse – Technisch Analist en Telegram beheerder
  • Myrthe – Social-Media 
  • Daan – Webdeveloper
  • Chris – Vliegende keep
Bitcoinhelper-Team

Bitcoinhelper STATS

Bitcoinhelper.nl views per dag
1000 views
Bitcoinheklper.nl gemiddelde views per maand
30k views
Bitcoinhelper Telegram Nieuwskanaal leden
1.130 Leden
Bitcoinhelper Twitter pagina leden
1.877 Volgers

Nieuws/tips?

Stuur een mail naar info@bitcoinhelper.nl

Partnership?

Bitcoinhelper biedt een aantal content partnerships aan voor bedrijven en organisaties. Stuur een email naar info@bitcoinhelper.nl om te informeren naar de mogelijkheden en/of bekijk natuurlijk direct onze Media Kit. 

Media-Kit-Bitcoinhelper-Q3
Media-Kit-Bitcoinhelper-Q3

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen