ADVERTENTIE

academy

Populaire Cryptocurrency leerprogramma’s | Starten met crypto

ADVERTENTIE

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Table of Contents

Stap 4: Populaire Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma's

Nu je over een gedegen Bitcoin en Cryptocurrency basiskennis beschikt en weet waar de verschillende handleidingen te vinden, is het tijd om de volgende stap te zetten. Oftewel kun je verdieping aanbrengen in hetgeen je wilt leren. Heb je stap 1,2 en 3 nog niet gelezen/bekeken, raden wij je aan dit als eerste te doen. 

 • Doel: Doorlopen van alle GRATIS content
 • Methodiek: Bekijken video’s en vaardigheden testen. 
 • Tijd: 4 avonden, lees 1 a 2 weken. 
Video afspelen over Cryptocurrency-cursussen

Er is veel GRATIS cursusmateriaal beschikbaar

Om meer te weten te komen over Bitcoin, Blockchain, Cryptocurrency en alles wat daar mee te maken heeft kijken we in deze stap naar de beschikbare Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma’s. Er is namelijk zeer veel goede en gratis content beschikbaar in de Nederlandse crypto-Community. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Doopie Cash, Madelon Vos en/of de Bitcoinconsultant. Maar ook een van de grootste Cryptocurrency exchanges ter wereld heeft een eigen leerprogramma ontwikkeld die zeer de moeite waard is om doorheen te gaan. 

Op onze Cryptocurrency leerprogramma’s overzicht, zie afbeelding hierboven, vind je de meest populaire en betrouwbare cryptocurrency cursussen van dit moment.

Ons advies en of onze tip: Begin ter aller tijden allereerst met de gratis content alvorens je de overstap maakt naar een van de betaalde cryptocurrency leerprogramma’s.

De top drie Gratis cursussen

De cursussen die wij er graag even willen uitlichten, oftewel zeer zeker de moeite waard om eens nader te bekijken zijn de cursussen van:

  1. Madelon Vos
  2. Doopie Cash 
  3. De Bitcoinconsultant. 

Gratis cursus Doopie Cash

We zullen als voorbeeld eens inzoomen op de GRATIS cursus van Doopie Cash. Als je de website opent via bovenstaande link kom je op hun startpagina, zie ook afbeelding hierboven. Verder zie je direct de 9 gratis beschikbare onderdelen van het aanbod. Zo nemen ze je mee in de basismode voor startende traders en wordt er gekeken naar: Wat is crypto? Wat is Bitcoin? Wat is een whitepaper? Wat is blockchain? Hoe kom je aan Bitcoin? Wat zijn altcoins? Wat is decentraal?

Verschillen in trades en candles: 

Verschillen in soorten traden

 • Daytraden
 • Scalpen
 • Swing traden
 • Long term traden

Soorten candles | voor- en nadelen

 • Japanse candlestick
 • Lijnchart
 • Bar candlestick
 • Heikes Ashi candlestick

Tradingplatformen en tools: 

Tradingview | instellen en tekenen

 • Waarom Tradingview?
 • Workspace voorbereiden
 • Overzicht tools & tool opties
 • Overzicht chartopties

Trading tool

 • Fibonacci

Meer video's en achtergronden

Deze video’s zijn alleen te bekijken als Member

Kennisquiz stap 4

In stap 4 van de Bitcoinhelper Basiscursus hebben je gekeken naar zowel de betaalde als Gratis Bitcoin en cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen. Oftewel heb je als het goed is weer een hoop informatie en nieuwe vaardigheden opgedaan.  

 • Doel: Alle basiskennis opdoen betreffende Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency 
 • Methodiek: Via google zoeken artikelen lezen en betekenissen achterhalen. 
 • Tijd: 3 avonden, lees 1 week. 
Als het goed is heb je nu voldoende kennis opgedaan en een aantal avonden gestudeerd op de verschillende cursussen, oftewel test je kennis en ga bij een voldoende resultaat door naar de volgende stap. Mocht je nog niet slagen raden wij je aan opnieuw te beginnen met lezen en daarna de quiz opnieuw te maken. 
0 stemmen, 0 gemiddeld
4

Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma's

1 / 6

De drie verschillende trading vormen zijn

2 / 6

De Bitcoinconsultant biedt ook zeer interessante cursussen aan?

3 / 6

Welke benaming is correct?

4 / 6

Tradingview is...

5 / 6

Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld heeft ook een eigen leerprogramma ontwikkeld

6 / 6

Het Bitcoinhelper advies is: Begin ter aller tijden allereerst met de gratis content alvorens je de overstap maakt naar een van de betaalde cryptocurrency leerprogramma’s.

Je score is

De gemiddelde score is 88%

0%

Op naar het Cryptocurrency Youtube aanbod

Nu je een zekere basiskennis hebt, weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen en cursussen te vinden is het tijd voor stap 5. In de volgende stap gaan wij opzoek naar de meest interessante cryptocurrency Youtube kanalen van dit moment. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina.  

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE