Populaire Nederlandse Cryptocurrency websites

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Er zijn op dit moment tal van populaire Nederlandse cryptocurrency websites te vinden. In dit artikel bespreken we de top 10 en kijken we naar recent toegevoegde aan de Bitcoinhelper crypto webite lijst.

Nederlandse crypotocurrency websites

3 nieuwe Nederlandse Cryptocurrency Websites

Als we kijken naar het Nederlandse aanbod qua cryptocurrency websites mogen we absoluut niet klagen. Sterker nog er komen iedere week nog leuke en interessante websites bij. Als we de Bitcoinhelper cryptocurrency website lijst erbij pakken zien dat er onlangs nog drie nieuwe websites zijn toegevoegd aan de lijst. 

  1. Alpha Trades
  2. Bitcoin Exchange Nederland
  3. De Crypto Trading Academy

 Alpha Trades

Wij zijn een gemeenschap die financiële markten bekijkt vanuit zowel micro- als macro-perspectief. Ons doel is om onze strategieën te onderwijzen en te delen en beginnende en ervaren handelaren te helpen. We hebben een open gemeenschap gecultiveerd waarin we onze handelsopstellingen en analyses in meerdere markten delen.

Onze primaire marktfocus ligt in aandelen, forex, aandelenopties en crypto. We delen dagelijkse videoanalyses op meerdere markten om de dag in te leiden en hoe de handelsvooruitzichten zich ontwikkelen. Daarnaast krijgen de Advantage-leden elke dag updates over handelsconfiguraties en marktanalyses.

BitcoinExchange Nederland

BitcoinExchangeNederland.nl is een bron van informatie over crypto exchanges en Bitcoin exchanges. Sinds 2017 proberen we gebruikers van cryptocurrencies te informeren over de mogelijkheden van verschillende exchanges en proberen we duidelijkheid te scheppen in de wirwar van exchanges, voorwaarden en fees. Ook verzamelt BitcoinExchangeNederland het laatste nieuws over de bitcoin- en crypto industrie.

Op BitcoinExchangeNederland lees je ook welke brokers en exchanges volgens ons betrouwbaar en het best getest zijn. We tonen de best geteste exchanges uit duizenden recensies van duizenden gebruikers. Zo vind je op onze site een broker of een exchange met de beste reputatie.

Crypto Trading Academy

Ongeveer 5 jaar geleden ging voor ons een deur open toen we kennis maakte met de wereld van Cryptocurrensies. Bitcoin was op dat moment nog een van de weinige coins op de markt en praktische niemand had er eigenlijk nog van gehoord, laat staan er vertrouwen in. In de opvolgende jaren zijn er honderden nieuwe coins bij gekomen en hebben wij ons steeds meer in deze wondere wereld kunnen verdiepen. Nu Cryptocurrensies steeds meer mainstream worden kregen wij steeds vaker vragen over coins, handelen, waar te beginnen, etc etc. Nu is het zover, onder de naam ‘Crypto Trading Academie’ gaan wij onze kennis met de wereld delen.

Top 3 Nederlandse Cryptocurrency Websites

Als we een top 3 zouden moeten formuleren, zou deze er als volgt uitzien. 

  1. Koopbitcoinhulp.nl 
  2. Mr. Coingrats
  3. Madelon Vos

Dan hebben we even puur gekeken naar algemene cryptocurrency websites en bijvoorbeeld de nieuwspagina’s buiten beschouwing gelaten. Denk aan bitcoinmagazine, Crypto-insiders en Crypto-Benelux. 

Koopbitcoinhulp.nl

Altijd al Bitcoin en/of andere Cryptocurrency willen kopen? Weet je alleen niet hoe en waar? Wij van Koopbitcoinhulp helpen je graag met het vinden van een geschikte Cryptocurrency Broker en leggen je stap voor stap uit hoe je eerste Bitcoin te kopen! Uiteraard vind je ook bij ons op de website het laatste Cryptocurrency (Broker) Nieuws en lees je de klantenervaringen van de verschillende Brokers.

Mr. Coingrats

Coingrats is ontstaan als referentie website voor mezelf. Inmiddels is Coingrats uitgegroeid tot een gezellige community waar we iedereen zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wij willen de wereld van cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Het maakt niet uit of je een  gevorderde trader bent of een beginnende investeerder.

Madelon Vos

Madelon Vos is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde. Samen met haar cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars streeft ze altijd naar het beste resultaat. Zeven dagen per week is madelon bezig met het creëren van content over cryptocurrencies, (macro-) economie en trading. In het bijzonder richt ze zich op het vak Technische Analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is haar passie om deze kennis en kunde, over te brengen op anderen.

Bekijk onze Cryptocurrency website pagina voor de directe links en nog veel meer interessante andere pagina’s.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp! 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen