ADVERTENTIE

Cryptocurrency prijzen vergelijken | Dit doe je bij cryptocurrency Prijsvergelijkers

ADVERTENTIE

Wanneer je Bitcoin en/of andere cryptocurrencies koopt is het natuurlijk erg belangrijk om ook op de prijs te letten. De keuze van een Broker zal dan ook zeker met de prijs te maken hebben. Dit ook omdat Brokers en Exchanges steeds beter worden en veel op elkaar gaan lijken qua functionaliteit en gebruiksgemak. Ook treden er nog steeds nieuwe Brokers en Exchanges toe tot de markt, hetgeen vergelijken een steeds tijdrovender klus maakt. Voor alle populaire Brokers bezoek onze Brokers en Exchange pagina. Een handig hulpmiddel bij het vergelijken is gebruik te maken van een vergelijkingssite. Let wel op welke brokers en exchanges erg vergeleken worden en hoeveel dit er zijn. Maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf even naar de prijs opzoek gaan. Check hier de real live koersen van alle cryptocurrencies.

Table of Contents

Verzekerd van een gunstige prijs met CryptoPrijzen.com

Het maakt niet uit of je cryptocurrency gaat kopen of verkopen, op deze website vind je altijd de gunstige prijs voor jouw specifieke coin of token. De prijzen worden realtime bij de aanbieders opgehaald en zijn altijd actueel. De overzichten worden realtime bijgewerkt en gesorteerd op de gunstigste prijs. Speciaal voor investeerders die nog geen account hebben bij de getoonde aanbieder hebben wij een handige link geplaatst naar de website. Bij sommige aanbieders is het zelfs mogelijk om zonder account een aankoop of verkoop te doen. Voor het kopen van cryptocurrency hebben wij de laagste prijs bovenaan geplaatst en voor het verkopen hebben wij de hoogste prijs bovenaan geplaatst. In de overzichten zijn alle betrouwbare handelaren van dit moment meegenomen, zodat je zeker weet dat je geen aanbieder tegen zal kopen met een gunstigere prijs.

Cryptocurrency Brokers vergelijken

Ook heeft onze partner Koopbitcoinhulp een aantal populaire Cryptocurrency Brokers onder de loep genomen en specifiek gekeken naar de fees die er betaalt dienen te worden. Zie ook onderstaande afbeelding. Voor alle reviews verwijzen wij je graag naar de website van Koopbitcoinhulp. Let dus goed op. De prijzen kunnen wel het voordeligst zijn, alleen als dan de fee veel hoger is kom je alsnog veel duurder uit. 

Betrouwbare partijen

Bitcoin koop je snel en veilig middels iDEAL. De Brokers waar je Bitcoin middels iDEAL kunt kopen zijn achtereenvolgens: 

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Etoro – De ultieme oplossing om in crypto’s te handelen. Alles wat u nodig hebt om nu in crypto’s te beleggen in één holistisch crypto-aanbod: handelsplatform, staking en meer. Vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ontdek waarom miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen ervoor kiezen om te handelen op eToro. eToro is al ruim 10 jaar een vertrouwde leider binnen de fintech-sector.

Blox – Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden.

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws