Regelgever van Texas staat toe dat door de staat bevoorrechte banken Bitcoin aanhouden
Het Huis van Afgevaardigden (HvA) van Texas heeft vorige maand een wetsvoorstel aangenomen om crypto valuta’s onder handelsrecht te erkennen. Banken mogen crypto bewaren voor klanten Het Texas Department of Banking, een regelgevende instantie van de staat die staatsbanken inschakelt en toezicht houdt op financiële diensten, heeft donderdag een bericht uitgegeven waarin staat dat lokale … Regelgever van Texas staat toe dat door de staat bevoorrechte banken Bitcoin aanhouden Read More »

Read MoreNewsbit – Bitcoin, Ethereum en ander crypto nieuws

Newsbit – Bitcoin, Ethereum en ander crypto nieuwsRead More

Ben je nieuw in crypto of wil je gewoon al het nieuws over je investeringen bijhouden? Je vindt hier de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws. Newsbit is opgericht door 2 jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s

Meer
artikelen