Review Margin Traders – Cryptocurrency Signalprovider van Nederland

Margin-Traders-NL

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Sinds enkele weken volg ik, Jesse van Bitcoinhelper, de signalen van Margin Traders NL. Misschien vraag je je af, waarom volgt de TA-specialist van Bitcoinhelper.nl signalen? Hij kan toch zelfstandig traden? Uiteraard is het zelfstandig en winstgevend traden iets wat ik al deed en nog steeds doe. Echter focus ik mij met name op het managen van mijn lange termijn posities. Zoals bekend gebruik ik ook de 100eyes cryptoscanner om kansen in de markt mee te pakken.

Table of Contents

Margin Traders Signals

Margin-Traders-NL

Optimaal rendement uit je cryptovermogen halen doe je alleen als je hier fulltime mee bezig bent. Aangezien ik ook een fulltimebaan heb, ontbreekt mij de tijd om nog meer rendement uit mijn cryptovermogen te halen; immers analyseren en traden kost nu eenmaal tijd. Daarom heb ik besloten om de signalen van Margin Traders NL te gaan volgen. Zij hebben fulltime analisten in dienst, die de markt analyseren en calls delen. Deze calls delen zij ook via de Cornix ‘tradingbot’. Dit kan een hulpmiddel zijn om de trades sneller en foutloos over te nemen op je desbetreffende exchange (FTX, Binance, Bybit of Bitmex).

Hoe werkt het?

Middels Telegram ontvang je een bericht, waarna je als je dat wenst, geheel automatisch met Cornix deze trade volgt (zie de afbeelding hiernaast). Stijgt de markt, dan wordt er automatisch op vooraf ingestelde punten winst genomen. Daalt de markt, dan wordt er automatisch op een vooraf bepaald punt (Stoploss) verkocht. Dit is mits je gebruik maakt van de Cornix tradingbot, anders zul je het handmatig moeten bijhouden.

Voordeel hiervan is dat de analyse voor jou gedaan wordt en je (uiteraard op eigen risico) hiervan kan profiteren. Tevens wordt er vooraf netjes aangegeven hoeveel procent van je portfolio er ingezet wordt. Wil je zelf beslissen of je een call meedoet, of gebruik je geen bot, dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om ook alleen Altcoins signalen op FTX en Binance te volgen of alleen BTC / ETH USDT trades of allebei.

Redement

Margin Traders NL heeft op hun website statistieken geplaatst die er behaald zijn met traden (deze worden regelmatig geüpdate). Wel is het zo dat dit individuele trades zijn, waarbij je nooit heel je portfolio inzet, maar bijvoorbeeld 5% of 10% per trade. Zoals te zien in bovenstaande afbeelding is 65% van de Spot trades geslaagd, en 73% van de derivaten. Dat betekent dat het merendeel van de trades winst oplevert. De resultaten van Margin Traders NL worden bewust zonder leverage weergegeven, omdat veel andere signalproviders met fictieve hefbomen van bv x10 of x100 de resultaten onterecht weergeven.

Momenteel heb ik enkele trades openstaan die op winst staan, natuurlijk zijn er ook enkele trades niet winstgevend geweest. Bedenk dat je met
crypto de meeste winst behaald als je een lange termijn visie hebt, waarbij je jouw winsten steeds weer opnieuw zet gaan en je rendement steeds groter zal worden.

Cornix

Volgens Margin Traders NL kan je met bv een portfolio van 0,1 BTC meetraden om rendabel te zijn. Zeker voor beginners is het goed om met een kleinere portfolio te starten, tot je goed door hebt hoe Margin Traders NL en de cryptomarkt werkt. Mocht je Cornix willen gebruiken dan heb je, naast het abonnementsgeld, ook nog rekening te houden met deze kosten. 

Wel kan je de Cornix tradingbot ook inzetten voor je eigen trades, je hebt veel meer opties om je trades te managen dan op de exchange zelf (bv buy orders, meerdere sell orders en stoploss orders die je bij het openen van een trade direct kan meegeven). Verder verschijnt er wekelijks een nieuwsbrief, met daarin een overzicht van de lopende trades en een BTC en ETH-marktupdate en -forecast.

Leren traden via Margin Traders

Een belangrijk onderdeel van Margin Traders NL is dat ze naast signalen, jou ook kunnen leren traden. Tegen meerprijs heb je toegang tot de TradingRoom waar je alles kan vragen met betrekking tot traden en cryptocurrencies. Waarom is dit het overwegen waard:

  • Je hebt geen omkijken naar het traden, maar je geeft je vermogen wel de kans om te groeien.

  • Daarentegen is de kans op fors verlies zeer beperkt doordat de risico’s beperkt zijn.

  • Je leert van de calls en de onderbouwing daarvan.

  • Je weet zeker dat specialisten voor jou aan het werk zijn, die zelf ook die trades maken die daarmee de kansen in de markt benutten.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen