ADVERTENTIE

Trading de basis Webinar

Starten met Cryptocurrency Trading Webinar – Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Ben je nieuw in crypto en wil je graag meer leren over het traden met Bitcoin & cryptocurrencies, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de Starten met Cryptocurrency Trading Webinar echt iets voor jou! Samen met maximaal 10 andere deelnemers kijken we naar alle basisbeginselen van het trade met Bitcoin en Cryptocurrency en nemen we ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. 

Met de kennis die jij in onze Starten met Cryptocurrency Trading webinar opdoet heb je een goede basis om voorzichtig je eerste trades te gaan maken. 

Table of Contents

De Instructeur

Onze cursusleider en TA-specialist is Jesse.  Hij is al sinds het begin van Bitcoinhelper aangesloten als specialist en is vooral actief in onze Telegramgroepen. Zo zal hij ook de extra week begeleiding in onze VIP groep verzorgen. Dit is een extraatje die wij iedereen aanbieden die bij ons een webinar aanschaft. Vooral het samen kijken naar de chart en leren van elkaars visies en gedachten is wat Jesse het leukst vindt van dit onderdeel. Ook staat hij klaar om naderhand feedback te geven op de door jouw gemaakte charts. 

De lesonderdelen

Inclusief...

Bij de aanschaf van de Bitcoinhelper Webinar ontvang je gratis: 
  • Gratis Webinar uitdeler <Download hem hier>
  • Webinar-video Starten met Cryptocurrency
  • 1 maand gratis toegang tot het Bitcoinhelper Members-Only gedeelte op de website
  • Een week toegang tot de Bitcoinhelper Telegram Vip groep. 
  • (BONUS) Toegang tot het Members-Only Discord kanaal van 3 mnd.
  • GRATIS Signals van Drakdoo van 1mnd

Introductievideo

Veel gestelde vragen

Wanneer begint de webinar?
In principe geven wij iedere laatste vrijdag van de maand onze Webinar. Deze zal om 19.45 van start gaan en eindigen rond 22.00 uur. Eindtijd ligt ook een beetje aan hoeveel vragen er zijn, want daar zullen wij natuurlijk ook ruim de tijd voor nemen. 
 
Hoe mijzelf goed voor te bereiden op deze Webinar?
Het is handig alvorens je start een Tradingviews en Binance account aan te maken. Ook kun jij je alvast wat inlezen via de Bitcoinhelper Academy
 
Hoelang heb ik toegang te de webinar?
De gehele webinar is live dus deze kan maar 1 keer gevolgd worden. Wel zorgen wij altijd voor een samenvatting in de vorm van een 30 minuten durende video. Hierin zullen alle hoofdpunten nog eens aan bod komen en kun je alles nog eens rustig op je gemak nakijken. 
 
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We zouden nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met jouw aankoop zorgen wij dat je dezelfde avond nog je geld krijgt teruggestort. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE