Technische Analyse (BNB) Binance Coin

Binance logo

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Technische analyse (BNB) Binance Coin | Mr. Coingrats 

30 september 2020 | Amsterdam

 

BNB is ook weer lekker bezig met een run opwaarts. De koers is de 26$ grens gepasseerd en nu is het zaak deze grens als support te gaan behouden. Gaan we deze level binnekort testen of vliegen we eerst door omhoog. Laten we eens wat verder in gaan zoomen.

Prachtige EMA's

Op de 4h wordt momenteel een strijd gevoerd om de daily open te breken wat tevens een weerstands leveltje is op de 4h grafiek.  Kijkend naar de indicatoren dan verwacht ik dat we die snel zullen breken en richting de 30 – 33 dollar gaan.  De ema’s staan prachtig voor de bulls en ook de rsi is goed gezind. 

 

In onze Discord server hebben we 5 dagen geleden deze trade mogelijkheid al gedeeld en zitten we momenteel rond de 20% profit. Is het verstandig om nu nog in te stappen? Op de hogere timeframes NEE, een betere kans zou de retrace zijn die hoe dan ook vanzelf eens komt. Op de lagere timeframes zou je het kunnen proberen.

 

Uptrend voor BNB

op de 1h grafiek zien we namelijk een prachtige uptrend lijn en een rsi die kan gaan ontploffen. Hier zou je met een SL onder de vorige low nog een redelijke trade uit kunnen halen.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies maar heb je nog geen account? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link van Bitvavo te klikken! Bitvavo is tevens de goedkoopste Cryptocurrency broker van Nederland en België! 

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats op Bitcoinhelper.nl! Wil je meer charts van Mr. Coingrats zien, dan wel meepraten over crypto, Join dan zeker het nieuwe Discord kanaal. Meer weten over het cryptocurrency discore kanaal van Mr. Coingrats, lees dan zeker het artikel. 

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Bitcoinhelper Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Uiteraard kun je ook een reactie achterlaten onder dit bericht.  

Disclaimer: Bitcoinhelper is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie(s). Voor vragen over deze en/of andere acties dient u zich te wenden tot de aanbieder. Alle aangeboden content is bedoeld voor educatieve doeleinden en kan niet gezien worden als financieel advies.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen