Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Terra crash zorgt voor bloedbad, deze crypto stijgen alsnog » Crypto Insiders

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Een aantal cryptocurrencies zijn op het moment van schrijven iets aan het herstellen. Bitcoin (BTC) komt inmiddels op dezelfde prijs als 24 uur geleden uit, maar veel altcoins staan nog zeer diep in het rood. Dat komt vooral door de crash van terra (LUNA). De totale marktkapitalisatie van alle crypto daalt met 3,8% naar $1,49 biljoen.

Ethereum 2,5% in de plus

Ethereum (ETH) zakte vanochtend in eerste instantie helemaal naar $2.280, al is dat iets minder diep dan de $2.250 van eergisteren. Op het moment van schrijven is ETH een flinke bounce aan het maken en komt uit op een prijs van $2.440. Daarmee staat de koers vandaag 2,5% in de plus. Toch is het maar de vraag of ETH uit deze neerwaartse trend kan breken.

XRP, BNB, ADA in de min

Ripple (XRP) maakte al een minder overtuigende bounce vanochtend en komt nu op $0,518 uit, net iets onder de prijs van 24 uur geleden. Binance coin (BNB) maakte een nog minder sterke bounce en staat met een prijs van $314,7 2,2% in de min vandaag. Cardano (ADA) herstelt richting $0,65, maar staat alsnog 2,8% in de min.

DOGE, SOL, DOT, SHIB dalen flink

Dogecoin (DOGE) staat al 4,3% in het rood en komt nu op $0,108 uit. Solana (SOL) leek vannacht nog support te houden op $66, maar ditl ijkt nu in weerstand om te slaan. SOL staat 4,4% in de min. Polkadot (DOT) komt op $11,1 uit en staat zelfs 4,7% in de min. Shiba inu (SHIB) zakt naar $0.0000157 en staat maar liefst 5,2% in de min.

AVAX daalt hard, LUNA crasht

Avalanche (AVAX) daalde afgelopen nacht en vanochtend nog een stukje harder dan de bovenstaande crypto. AVAX koers herstelt nu iets naar $40,4 maar dat is alsnog een verlies van maar liefst 14,8% in 24 uur.

Terra (LUNA) is een heel ander verhaal. De LUNA koers blijft alsmaar kelderen en komt inmiddels op $3,65 uit, dat is een daling van bijna 88% vandaag en 96% deze week. Lees hier meer over het voorval dat mogelijk nog grotere gevolgen kan hebben voor de crypto-markt.

Crypto top 100 hardste dalers

Apecoin (APE), helium (HNT) en klaytn (KLAYT) staan 10% in de min vandaag. Pancakeswap (CAKE), sandbox (SAND) en synthetix (SNX) staan 11% in het rood. Iota (MIOTA), cosmos (ATOM) en harmony (ONE) dalen met 12%. Near (NEAR) en gala (GALA) staan zelfs 14% in de min en axie infinity (AXS) bijna 15%.

Thorchain (RUNE) zakt met 18% en stepn (GMT) met 19%. Waves (WAVES), fantom (FTM) en frax share (FXS) staan alle drie maar liefst 20% in de min. Osmosis (OSMO) daalt vandaag met 30%, al blijven LUNA & UST natuurlijk de hardste dalers vandaag.

Crypto top 100 hardste stijgers

Toch zijn er enkele uitzonderingen in de top 100 te vinden. Leo (LEO) staat 5% in de plus, chain (XCN) staat 12,5% in de plus, flow (FLOW) stijgt met maar liefst 14% en maker (MKR) schiet momenteel als een raket ervandoor. MKR staat bijna 50% in de plus en komt nu op $1,780 uit.

Crypto Insiders Premium voor altcoin analyses

Wil jij meer leren over het traden van crypto en het analyseren koersen? Word lid van Crypto Insiders Premium en kom de eerste 30 dagen helemaal gratis een kijkje nemen! Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses.

Tags: AvalancheBinance CoinCardanoDogecoinEthereumMakerOsmosisPolkadotShiba InuSolanaTerraXRP

Read More

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet