Trading Community Premium | Het Cryptohuis

cryptohuis-premium

ADVERTENTIE

Het Premium (Day) Trading Kanaal van het Cryptohuis is speciaal ontwikkeld voor diegene die weinig tijd hebben maar wel meer te weten willen komen over Bitcoin, Cryptocurrency en alles wat daar mee te maken heeft. Zij doen de onderzoeken, delen de informatie in de Premium. Ook analyseren ze korte en lange termijn trades, dit vooral om ervan te leren en uiteindelijk zelf deze mogelijkheden te spotten. De platformen die gebruik worden voor de Premium zijn o.a. Discord en Youtube. 

Table of Contents

Premium-cryptohuis

Het Cryptohuis Premium Inhoud

  • Word elke ochtend voorzien van een Bitcoin T.A. update in de trading community
  • Omringd met de juiste personen met dezelfde interesses
  • Bij veel prijsbewegingen zijn wij aanwezig voor nieuwe analyses
  • Blijf up-to-date over Ethereum en diverse altcoins
  • Met elkaar sparren over het nieuws en technische setups binnen de trading-chat
  • Blijf op de hoogte van belangrijk nieuws
  • Het Thuisgevoel binnen de community
  • Exclusieve Premium member video update: Elke maandagochtend een weekend recap en weekoverzicht

Prijzen Premium

Het Cryptohuis hanteert drie verschillende pakketten voor haar Premium abonnementen. De eerste is het 12mnd pakket, de tweede het 6 maanden en de laatste een maand abonnement. Hier geldt hoe meer maanden je in een keer afneemt hoe goedkoper het wordt. Zo betaal je voor 12 maanden geen 249.50, maar 195.00 euro. En voor de 6 maanden geen 149,50, maar 119.00 euro. Voor een maand premium betaal je 21.95

Review Premium

“Het Crypto Huis is een leuk en leerzaam platform waar je op leuke manier leert met crypto traden om te gaan. Ik zit er nu bijna een jaar bij en heb een hoop geleerd. Wat mij aansprak toen ik het kanaal vond op you Tube zijn de video`s waarin Elroy gepassioneerd uitlegt wat hij ziet in de charts en waar hij verwacht dat de koers heengaat. Via de Discord app kun je samen met anderen ideeën delen die goed van pas kunnen komen voor jou volgende trade!”

Premium-kanaal-Het-Crypto-Huis-Discord

Meer over

Wil je nu meer te weten komen over het Cryptohuis? Bekijk dan zeker ook ons artikel over de laatste cursus die zij hebben uitgegeven. Want naast deze Premium hebben ze nog veel meer te bieden. Ook hebben ze onlangs de volledige huisstele aangepakt en zo hun hele website vernieuwd. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie