V-ID FomoFlash Altcoinproject van de maand

V-ID FomoFlash Altcoinproject van de Maand

V-ID is afgelopen maand gekozen als FomoFlash Altcoinproject van de maand. V-ID houdt zich bezig met het valideren van documenten middels de blockchain technologie. Door gebruik te maken van een API kunnen bedrijven diverse data certificeren en beveiligen. Zoals ook op de website van V-ID te zien zijn ook niet de minste bedrijven bij dit project aangesloten. Er worden namen genoemd zoals Airbus, AmSpec en IBM. Organisaties die al gebruik maken van de V-ID technologie om hun documenten te beveiligen tegen fraude en manipulatie met V-ID. 

V-ID Token

De V-ID token, ook wel VIDT genaamd wordt gebruikt om de validaties op het netwerk mogelijk te maken. Bij het valideren van een document en/of bestand worden er op de achtergrond VIDT transacties uitgevoerd die ook alle belangrijke gegevens registreren. 

VIDT Token

Portefeuille

Zoals iedere maand stoppen we op de eerste dag van de maand $100 dollar in onze Bitcoinhelper/FomoFlash Altcoin Portefeuille en kijken we hoe ons nieuwe munt het in de loop van de tijd doet. Ook deze maand hebben we weer $100 geïnvesteerd en kocht we 947 VIDT tokens. De prijs voor 1 VIDT was namelijk $0.10588207 USD. 


Wil je nu ook VIDT kopen, dan kan dat op de volgende Exchanges. Zie onderstaande afbeelding. Bron: www.coinmarketcap.com 


Let op dit is geen financieel advies

VIDT Koers

[coinmc id=”4847″]

V-ID Website Screencap

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Fomo Flash V-ID Video

Inhoudsopgave

Meer
artikelen