Waarom PayPal ongeschikt is om te gebruiken voor cryptocurrency

Paypal ongeschikt

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

PayPal ongeschikt.

Af en toe komen de oprichters van bedrijven als Tesla, Linkedin, Palantir en Square nog bij elkaar. Wanneer de groep met Peter Thiel, Elon Musk en Max Levchin wordt herenigd, staan ​​ze bekend als de PayPal Mafia omdat ze daarmee hun rijkdom en naam verdienden in Silicon Valley. Er is een beroemde foto van deze groep mensen in een Fortune artikel uit 2007 waarin ze allemaal verkleed zijn als gangsters. De PayPal mafia bijnaam is sindsdien blijven hangen.

Paypal ongeschikt

De oorspronkelijke groep telt drie miljardairs en verschillende miljonairs en is zeer invloedrijk in de technische wereld. Sinds de groep uit elkaar ging om andere ondernemingen te starten, is PayPal vooral marktleider geweest voor andere betalingsplatforms zoals Venmo en Square, maar onlangs besloot het bedrijf voor één keer een volger te worden.

Square en Robinhood

Toen Square vorige week aankondigde dat het rechtstreeks in Bitcoin zou investeren en het op zijn balans zou zetten, was dit een moment van ontwaken voor de meesten in Wall Street en gaf dit een indruk dat Bitcoin toch wel veilig was.

Aangezien zowel Square als de populaire handelsapp RobinHood dit jaar miljoenen dollars winst hebben gemaakt via hun Bitcoin en cryptocurrency-services, was het duidelijk dat anderen zouden volgen. En dus toen PayPal vorige week aankondigde dat het inderdaad de crypto market zou betreden, waren velen verheugd. Maar na het lezen van de kleine lettertjes zijn sommigen niet al te overtuigd meer.

Paypal artikelen

BREAKING: PayPal staat op het punt om crypto service voor winkels uit te rollen

PayPal staat op het punt zijn cryptocurrency-service voor winkeliers in Amerika te lanceren, aldus Reuters. Read MoreNewsbit – Bitcoin, Ethereum en ander crypto nieuws Wil je op de hoogte blijven...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen