Waarom zcash (ZEC) de afgelopen week met 80% kon stijgen! » Crypto Insiders

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Zcash (ZEC) had haar piek in drie jaar geleden in het begin van 2018. Hier werd het hoogste punt ooit bereikt op ongeveer $880. Dit was net na de piek van de bullrun die we zagen in 2017. Zcash maakte meer recent een 52-weekse piek van $319 in juli van dit jaar. ZEC’s koers daalde daarna heel hard richting de $85. Dit was echter ook voorlopig de bodem, de koers wist zich daarna toch te herstellen en is heel langzaam naar boven gekropen. Op het moment van schrijven is de prijs van ZEC alweer $270 per stuk. De coin maakte vandaag een stijging van bijna 10% door. Over de gehele week heeft Zcash nog beter gepresteerd. De coin steeg namelijk in de afgelopen 7 dagen met zo’n 80%. Het volume is daarnaast ook erg hoog en schommelde tussen de $500 miljoen en $2 miljard.

Read More

Crypto Insiders werd in 2017 opgericht met de missie om de wereld van bitcoin en andere cryptocurrencies inzichtelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Zo is ons team voornemens om lezers te verrijken, te inspireren en kritisch te laten kijken naar de laatste ontwikkelingen. Investeerders houden we op de hoogte van koersontwikkelingen en bieden we hulp en tools om de kansen op winst te vergroten. Omdat we onder andere de koersen, updates van cryptocurrency-projecten en ontwikkelingen op gebied van regelgeving op de voet te volgen, verslaan we een breed scala aan nieuws. Door onze verslaggeving aan te vullen met columns, educatieve artikelen en een omgeving waarin onze analisten hun kennis en kunde delen, biedt Crypto Insiders een platform geschikt voor zowel de ervaren trader als de enthousiaste nieuweling.

Onze redactie verslaat rond de klok het laatste nieuws uit de wereld van bitcoin, andere cryptocurrencies en blockchain-technologie. Daarnaast houden onze analisten de koersontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Door zowel de fundamentele ontwikkelingen als technische koersanalyses te delen houden we onze lezers zo goed en volledig mogelijk op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen