Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

We kunnen de verschillende Candlesticks verdelen in Bullish en Bearish candlesticks patronen. In de afbeelding links en …

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

We kunnen de verschillende Candlesticks verdelen in Bullish en Bearish candlesticks patronen. In de afbeelding links en rechts afgebeeld.

Het handige van deze Candlesticks is dat ze vaak worden gebruikt in de technische analyse en dus traders helpen nauwkeurig marktbewegingen te voorspellen.

Zo kun je kijken naar de vorm en kleur van de candlesticks om een idee te krijgen van trends en patronen. De kleur van een candlestick wordt gebruikt om aan te geven in welke richting een markt voorheen heeft bewogen of in welke richting deze momenteel beweegt.

Tot slot kunnen de vormen en dus patronen gebruikt worden als indicator voor beleggers bij het doen van voorspellingen over koersbewegingen. Op de afbeelding zie je bijvoorbeeld aan de linker kant de bullish patronen staan, waaronder de Hammer, de Dragonfly doji en de Bullish engulfing.

Aan de rechterkant zijn de bearishe patronen te vinden, die dus vaak een negatieve trendomkeer voorspellen.

Wil je nu meer weten over candlesticks en/of het traden met Bitcoin en/of Alttcoin. Bezoek dan ook zeker onze website en bekijk het tradingoverzicht. De link vind je natuurlijk in onze bio.

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptoinvestor #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet