Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Web 3.0 is het nieuwe internet.De laatste tijd horen we veel over WEB 3.0. Maar wat is het nu precies? Web 3.0 is een…

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Web 3.0 is het nieuwe internet.

De laatste tijd horen we veel over WEB 3.0. Maar wat is het nu precies? Web 3.0 is een gedecentraliseerde versie van de huidige virtuele wereld.

Web 1.0 is zogezegd het ‘read-only’ web. Men kan informatie van het internet halen in een alleen lezen format. Reageren is niet mogelijk.

Web 2.0 is de interactieve versie van Web 1.0. Oftewel kun je niet alleen lezen, maar ook echt reageren en zelf informatie aanbieden. Deze aangeboden informatie noemen we user-generated content. Denk aan Wikipedia.

Bij Web 3.0 gaat het om interactie maar dan toegespitst om de individuele gebruiker. Toepassingen worden geïntegreerd op de behoefte van de individuele gebruiker. Ook is geen centraal bestuur en worden zaken dus decentraal geregeld en aangeboden.

En dit is het moment waarop Blockchaintechnologie en de hashgraph technology zijn intrede doen. Gedecentraliseerd kan bijvoorbeeld worden vastgelegd welke assets aan wie toebehoord en welke transacties hebben plaatsgevonden.

Projecten die hierbij horen zijn o.a. #NEAR #BAT #FIL #HNT en #DOT

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Binance-CEO bekritiseert Terra’s plan voor een hard fork

Het voorstel om de Terra-blockchain te hard forken om de ooit bloeiende LUNA- en UST-ecosystemen nieuw leven in te blazen, werd onlangs in twijfel getrokken door Changpeng “CZ” Zhao, de CEO van cryptocurrency-beurs Binance. In vervolg daarop deelde CZ zijn gedachten over de beste manier van handelen voor het instorten van crypto-ondernemingen met de cryptogemeenschap.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet