xBTC de bitcoin hedge en Rebase-token dat de Bitcoin dominantie volgt als richtprijs

Cryptocurrency Artikelen | xBTC door Bitcoinhelper

 

xBTC is een rebase-token dat de Bitcoin dominantie volgt als richtprijs. Het concept achter xBTC is eenvoudig. Bitcoin is de huidige marktleider. Naarmate andere digitale activa groeien en nieuwe tokens op de markt worden geïntroduceerd, zal de markt dominatie van Bitcoin stapsgewijs afnemen.

 

xBTC is van plan gebruik te maken van deze totale groei van alle andere digitale activa. Terwijl de institutionele investeringskudde naar Bitcoin migreert, heeft het ontwaken van andere digitale activa al een instroom gezien van een breed scala aan investeerders. De bitcoin dominantie zal (op termijn) op de proef worden gesteld naarmate de digitale activa evolueert. Nieuwe marktdeelnemers voelen zich aangetrokken tot een breedt scala aan investeringsinstrumenten (bijv. DeFi) die de gevestigde orde van “Fintech” veranderen.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

xBTC

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met partijen die goede en betrouwbare content publiceren. Bekijk alle aangesloten partijen op onze Cryptocurrency Artikelen pagina. 

In de meest eenvoudige bewoordingen is xBTC een altcoin indexfonds.

xBTC volgt de bitcoin dominatie en kent vijf belangrijke kenmerken:

  1. xBTC is de eerste “Dominantie Hedge” tegen Bitcoin
  2. xBTC is een synthetisch indexfonds van ALLE altcoins — letterlijk allemaal
  3. xBTC is een token dat de gemeenschap beloont
  4. xBTC is een effectief handelspaar en valuta
  5. xBTC is met één token toegang hebben tot alle bovenstaande functies

De belangrijkste aspecten van xBTC

Bitcoins Dominatie Hedge

Dit aspect van xBTC biedt de beste mogelijke waarde voor investeerders. Er is momenteel ongeveer 200 miljard USD geïnvesteerd in Bitcoin. Veel van die investeerders zouden graag een manier hebben om zich in te dekken tegen het vallen van de Bitcoin dominatie. Om het risico van hun Bitcoin-positie te compenseren hebben wij xBTC in het leven geroepen. In plaats van zich af te dekken tegen de prijs van Bitcoin, dekt xBTC zich af tegen Bitcoin Market Cap Dominance (BMCD). We gebruiken daarom de term “Dominatie Hedge.”. Doordat xBTC verbonden is aan de dominatie heb je als houder toegang tot een meer responsieve en adaptieve hedge tegen het vallen van de bitcoin dominatie. xBTC’s concept om gebruik te maken van relatieve marktkapitalisaties bestaat nergens anders. En is de eerste in zijn soort!

 

Een synthetisch indexfonds van ALLE Altcoins

Als altcoins in waarde groeien, stuurt xBTC meer tokens naar zijn houders. xBTC volgt derhalve de marktkapitalisatie van elke altcoin (Al je favoriete ERC-20-tokens en meer). xBTC is dus de meest gediversifieerde positie in de hele markt voor cryptocurrency. Aangezien alle andere digitale activa ten opzichten van Bitcoin in nettowaarde zullen blijven toenemen, drijft de totalen alt-coin markt de waarde van xBTC omhoog.

 

Een token die de community beloont

De technologie achter xBTC beloont gebruikers om xBTC vast te houden. Hoewel xBTC is gekoppeld aan BMCD, reageert de prijs ook op de vraag naar xBTC. Als de vraag stijgt, stijgt de prijs en marktkapitalisatie van xBTC. Wanneer dit gebeurt, ontvangen houders meer xBTC-tokens en neemt de waarde van hun inzet toe.

 

Een effectief handelspaar en valuta

De prijs van xBTC is gekoppeld aan de BMCD. De spotprijs van xBTC zal relatief stabiel blijven (in vergelijking met anderen digitale munten). Met een stabiele spotprijs kan xBTC worden gebruikt als een effectief handelspaar en waardeoverdracht. Gebruikers die een vaste spotprijs zoeken, hoeven zich geen zorgen te maken over grote prijs schommelingen.

 

Met één token toegang tot alle voordelen van xBTC

xBTC biedt toegang tot alle vier de voordelen in één token. Met één kooporder (een paar muisklikken) hebben gebruikers toegang tot xBTC. xBTC-houders laten hun portfolio onmiddellijk kennismaken met het succes van elk afzonderlijk digitaal activum versus de BMCD. Door blootstelling aan honderden posities met één enkele token bedient het zowel de groeiende aantal investeerders alsmede de behoeften van ervaren handelaren. xBTC maakt diversificatie van je portfolio toegangankelijk en het gebruik van digitale activa zo eenvoudig mogelijk.

 

Het nieuwe investeren. Een revolutie in crypto financiën.

xBTC is een statisch token voor de houder aan de voorkant. Echter aan de achterkant reageert het dynamisch op kritieke marktomstandigheden. Het gemak en de functionaliteit van xBTC biedt gebruikers een unieke waarde. Het is als een adaptieve, synthetische S&P 500 maar dan met digitale activa. De technologie die we gebruiken om de voordelen voor houders te maximaliseren, is innovatief en baanbrekend. Er is geen vergelijkbaar token voor xBTC. Gebruikers zullen exponentieel profiteren van investeringen in xBTC. Zijn functionaliteit strekt zich uit tot zowel institutionele als individuelen investeerders. Deze Dominantie Hedge biedt de beste mogelijkheid om een positie tegen Bitcoin aan te vullen en zo je portfolio te diversifiëren. Ons token beloont langetermijnhouders en bevordert de groei van onze gemeenschap. Daarnaast willen wij liquiditeitverschaffers belonen met de Mint. Lees hierover binnenkort meer!

Het team achter xBTC is Social Capital. Onze oprichters willen met hun gemeenschap bouwen aan de volgende generatie digitale financiering. xBTC is daarvan nog maar het begin voor Social Capital. We zullen in de toekomst een reeks producten aanbieden die de digitale investeringen revolutioneren, waardoor ze toegankelijker en lonender worden. We willen dat onze missie en producten zich verspreiden naar zoveel mogelijk mensen om hun resultaten en ervaringen met digitale activa te verbeteren.

 

Bezoek onze website: xbtc.fi

 

Of volg ons via: Twitter, Telegram, LinkedIn, TelegramNL

Disclaimer: Bitcoinhelper is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie(s). Voor vragen over deze en/of andere acties dient u zich te wenden tot de aanbieder. Alle aangeboden content is bedoeld voor educatieve doeleinden en kan niet gezien worden als financieel advies.

 

Recente uploads

Deze bitcoin miner wil $100 miljoen ophalen via beursgang

Stronghold Mining, een bitcoin mining firma uit het Amerikaanse Pennsylvania, wil naar de beurs. Daarmee hopen ze $100 miljoen aan kapitaal op te halen bij investeerders. Naar bron gaan Author:...

Read More

Bitcoin koers tikt $40.000 aan, 3 interessante statistieken voor de prijs

De bitcoin koers is afgelopen nacht weer door de $40.000 gebroken. Met de bitcoin on-chain update geven we inzicht in patronen op de bitcoin blockchain. On-chain analiste Naar bron gaan...

Read More

Goldman Sachs dient aanvraag voor DeFi ETF in bij SEC

Goldman Sachs heeft een crypto-gerelateerde ETF aangevraagd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Read More CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community. Het ledenaantal groeide al...

Read More

BITCOIN prijs explosie, bear market over? $45K in zicht.

Na de BITCION pump richting de $40K zien we nu een correctie. Is dit de start van het bullish vervolg? Ethereum lijkt de maand in ieder geval sterkt te gaan...

Read More

Inhoudsopgave

Meer
artikelen