Yearn.Finance YFI schiet naar ATH van $37,600 | Live bij FomoFlash

Fomo Flash

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In de nieuwe livestream van Fomo Flash kijken we naar de cryptocurrency markt die relatief stabiel is gebleven afgelopen week. Maar uiteraard worden de stijgers ook besproken. Zo zagen we afgelopen week dat Chainlink weer terug in het zadel is geklommen. Maar ook NEO dankzij een aantal samenwerkingsverbanden mooi wist te stijgen.


De video’s van Fomo Flash zijn uitermate geschikt voor iedere beginner in Crypto, maar zeker ook voor de gevorderde handelaar, of de Crypto enthousiasteling zoals Fomo ze noemt.  

 

Het belangrijkste Cryptocurrency Nieuws

In de bovenstaande video bespreekt FOMO ook het meest belangrijke cryptocurrency nieuws van afgelopen week. Bitcoin Analysis doet hij niet aan:

“Er wordt nog steeds Cryptocurrency nieuws gevuld met Bitcoin voorspelling, waar ik zelf wel een beetje moe van wordt. Het is allemaal niet zo spannend, de markt moet gewoon zijn werk doen!”

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Uiteraard kun je ook een reactie achterlaten onder dit bericht. 

De Huidige Bitcoin Koers

Populaire Brokers

More To Explore