ZRX stijgt met 100% en raakt prijslevels uit 2018

Vandaag werden wij ineens opgeschrikt door een enorme stijging van 0X. Deze altcoin wist namelijk vandaag, vrijdag 21 augustus, met maar liefst 50% te stijgen in de 24h. En het ziet er nog niet naar uit dat ze klaar is met deze koers. Als we zelfs de recente daling niet meenemen komen we uit op een stijging van bijna 100%.

0x

We bevinden ons al geruime tijd in een opwaartse beweging die gestart lijkt op 8 augustus 2020, zie ook bovenstaande afbeelding. ZRX wist toen uit te breken en bewoog zich in de richting van 0.50, om vervolgens door te stomen naar de 0.65. Een cooling down periode brak aan van twee dagen, maar wist mooi te stoppen rondom de fib 0.618. Maar toen ging het ineens hard en bewoon de koers zich in de richting van de de 0.95. Een stijging van bijna 100%. 

Nu kijken we niet eens meer zo op van een dergelijke stijging van ZRX. Want in April 2020 wist deze munt ook vanuit het niets met 162% te stijgen. Het mooie van deze laatste stijging is dat we ons gewoon weer op het terrein en prijslevels vanuit 2018 begeven. Oftewel weet ZRX als een van de weinige altcoins dit niveau al weer aan te raken. 

Meer weten over 0X bekijk dan de officiële video hieronder

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek de website van Cryptobenelux door hier te klikken!

Inhoudsopgave

Meer
artikelen