ADVERTENTIE

Betrouwbare Nederlandse Cryptocurrency Websites

ADVERTENTIE

Natuurlijk volgen we van Bitcoinhelper ook alle Bitcoin en Cryptocurrency websites op de voet. Oftewel vind je in ons crypto websitesoverzicht de meest populaire en meest belangrijke website op een rij. Ook hebben we je het gemakkelijk gemaakt om snel te navigeren door categorieën aan te breken. Denk hierbij aan Bitcoin, Nieuws, Broker, cursussen en tradingwebsites.  Staat je favoriete website er niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. De websites die wij onlangs hebben toegevoegd zijn: 

Update Nov 2022: 

 • NUBitcoin (Bitcoin & cryptocurrency Nieuws)
 • Bitcoinkenner (starten met crypto)
 • Coinmerce Website (cryptocurrency broker)
 • Litebit Website (cryptocurrency broker)

Bitcoin & Altcoin Website

Bitcoin.org

Bitcoin.org werd oorspronkelijk geregistreerd en was eigendom van de eerste twee ontwikkelaars van Bitcoin, Satoshi Nakamoto en Martti Malmi. Toen Nakamoto het project verliet, gaf hij het eigendom van het domein aan meer mensen, los van de Bitcoin-ontwikkelaars, om de verantwoordelijkheid te spreiden en te voorkomen dat één persoon of groep gemakkelijk de controle over het Bitcoin-project zou krijgen.

Van 2011 tot 2013 werd de site voornamelijk gebruikt voor het uitbrengen van nieuwe versies van de software die nu Bitcoin Core heet. In 2013 werd de site herontworpen. Er werden tal van pagina’s toegevoegd met onder andere extra Bitcoin-software, en werd het vertaalsysteem toegevoegd.

Coinstart

November 2017 ben ik (Jurr) Coinstart gestart met één missie namenlijk cryptomunten bereikbaar maken voor iedereen. Al ruim 7 jaar zit ik in de digitale munten wereld hierdoor ontzettend veel kennis vergaard. Eind 2017 heeft met name de Bitcoin een enorme trend omhoog gemaakt in de cryptocurrency koers. Ik kreeg steeds meer vragen van familie en vrienden.. ‘Wat zijn cryptomunten?’ – ‘Wat is cryptocurrency’ etc. Op dat moment heb ik ervoor gekozen om Coinstart op te richten. Coinstart is een volledig gratis platform waar je ontzettend veel informatie vindt over digitale munten.

ADVERTENTIE

Bitcoin Debuut

Ben jij klaar voor jouw Bitcoin Debuut?  Het kopen van bitcoin wordt steeds makkelijker en dit is voor de beginnende trader goed nieuws! Wil jij bitcoin kopen maar je weet niet hoe? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om veilig en snel jouw eerste bitcoin te kunnen kopen. Volg de Bitcoin Updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin (BTC). Kom meer te weten over technische analyses en leer trends herkennen. Vergoot je kennis en verbeter je eigen handelsvaardigheden! 

Current Crypto

CurrentCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor Bitcoin, cryptocurrency en investeren. Al sinds 2017 verschijnen er iedere week meerdere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en ze worden geschreven met veel plezier.

Met deze artikelen hopen we je te inspireren, maar ook om je dingen te leren over Bitcoin en cryptocurrency. We schrijven bijvoorbeeld over de koers verwachtingen voor de toekomst, maar ook over de geschiedenis van ons geld en hoe dit allemaal werkt. 

Bitcoin & Cryptocurrency Nieuwswebsites

NUBitcoin

NUBitcoin is de meest populaire Bitcoin & Cryptocurrency Nieuwswebsite van Nederland. Dit vanwege het feit je hier alle nieuwsartikelen van Nederlandse bodem kunt vinden. Van Crypto-Insiders, Cryptobenelux, tot de nieuwsartikelen geschreven door de Nederlandse brokers. 

LEES MEER

Bitcoinmagazine

Bitcoin Magazine Benelux is een onafhankelijk platform met actuele berichtgeving over bitcoin. Wij houden je dagelijks op de hoogte van de gebeurtenissen in de wondere wereld van de financiële revolutie.

Onze missie is om deze wereld voor het grote publiek inzichtelijk te maken. Dat doen we vanuit ons enthousiasme voor technologie, ondernemerschap, vrijheid en onafhankelijkheid.

Maandelijks bereiken we meer dan 100.000 Nederlandse bitcoiners die samen miljoenen keren onze pagina’s bekijken.

LEES MEER

Dutch Crypto Talk

Wij zijn een relatief jong team die geïnspireerd is door de technologie van de blockchain, toen wij zelf begonnen met het verhandelen van crypto zijn we tegen veel dingen aangelopen zoals het ontbreken van de juiste informatie, het makkelijk gangbaar maken voor het grote publiek, de vele termen die gebruikt worden en nieuws wat echt belangrijk is. Er zijn namelijk zoveel nieuws berichten dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Veel hype nieuws, veel fake nieuws en wij proberen dit te filteren en ons zo onderscheiden van de rest.

Newsbit

Ben je nieuw in crypto of wil je gewoon al het nieuws over je investeringen bijhouden? Je vindt hier de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws. Newsbit is opgericht door 2 jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

LEES MEER

Cryptotips.eu

CryptoTips.eu is mid 2017 gestart met als doel iedereen wegwijs te maken binnen de wereld van cryptocurrency. Voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency investeerders vind je op het platform tips en tricks om je kennis (verder) uit te breiden. Wij merken dat steeds meer mensen interesse tonen in Bitcoin en andere cryptocurrency. Met ons platform proberen wij vragen te beantwoorden van de community. 

Crypto-Insiders

Crypto Insiders werd in 2017 opgericht met de missie om de wereld van bitcoinen andere cryptocurrencies inzichtelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Zo is ons team voornemens om lezers te verrijken, te inspireren en kritisch te laten kijken naar de laatste ontwikkelingen. Investeerders houden we op de hoogte van koersontwikkelingen en bieden we hulp en tools om de kansen op winst te vergroten.

LEES MEER

LekkerCryptisch

LekkerCryptisch is een onafhankelijk journalistiek kennisplatform dat zich richt op cryptovaluta, blockchaintechnologie, en financiële technologie. We vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen uit deze sectoren en belichten daarmee de personen, producten en bedrijven die de wereld van morgen vormen. We zijn journalisten en techneuten die graag bezig zijn met het snijveld van innovatie en economie. Begin 2018 zijn we begonnen met vertellen over cryptovaluta. Inmiddels schrijven we ook over blockchain, fintech, privacy, AI, en andere opkomende technologieën. Het verhaal van een wereld die snel vernieuwt en verandert.

DutchCryptoNews

Een van de nieuwe cryptocurrency website en Bitcoin en Cryptocurrency Nieuwsplatformen is Dutch CryptoNews. Maar naast het schrijven over de nieuwsfeitjes, besteden ze ook volop aandacht aan Starten in Crypto en is het een echt leerplatform. 

LEES MEER

Crypto Gids

Crypto-gids.nl is het nummer één nieuwsplatform op het gebied van cryptocurrency, investeren, traden, economie en Bitcoin.

LEES MEER

Cryptobenelux

CryptoBenelux is gestart in november 2017 als Facebook community.

Al snel groeide de community uit tot een groep van 1000+ leden. Hierdoor begonnen we serieuzer na te denken over de potentie van de groep en kwamen al snel tot de conclusie dat er veel meer in zat dan dat wij eruit haalden. We zijn toen gaan brainstormen over wat wij met de groep zouden kunnen doen. Dit leidde uiteindelijk tot het idee om het uit te gaan breiden. Dit betekende een website, Telegram kanaal, Twitter, WhatsApp, Youtube en Facebook (uitbreiden).

LEES MEER

Bitcoindaily

Bitcoin Daily is een onafhankelijke nieuwssite over de ontwikkeling van Bitcoin en haar ecosysteem. Naast actuele berichtgeving geeft Bitcoin Daily ook tips over nieuwe goede podcasts en interviews over Bitcoin’s waardepropositie, de macro-economische context en haar technologische vooruitgang.

Onze missie is om kennis en nieuws over Bitcoin zo veel mogelijk te verspreiden. We refereren onze lezers vanuit onze berichten verder naar de beste informatiebronnen over Bitcoin.

BTC NIEUWS

BTC Nieuws is een Nederlandse actualiteitenwebsite met al het laatste nieuws over blockchain en cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum, ripple, litecoin en bitcoin cash. Om het voor de lezer makkelijker te maken is het nieuwsplatform onderverdeeld in verschillende rubrieken. Van koers, wallet en minen tot aan regulering, exchanges en ICO’s. Altijd vanuit het doel om de lezer zo volledig mogelijk te informeren.

LEES MEER

Bitcoin.nl

Bitcoin.nl is een initiatief van Bitonic. Onze missie is een actuele en betrouwbare Nederlandse bron aanbieden voor alle relevante informatie omtrent Bitcoin en gerelateerde onderwerpen. Een goede bron van informatie is een belangrijk startpunt voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin.

 

Advertentie-Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Crypto Trading websites

Crypto targets

Crypto targets is de plek voor alles over cryptocurrency trading en technische analyse. Wekelijks verzorgen wij de technische analyse van Bitcoin op de websites van Bitcoinmagazine en Bitcoinhelper. 

Join ons premium kanaal voor interessante signals en meer! Handelen in cryptocurrency/futures/leverage kan erg volatiel zijn wat risico’s met zich mee brengt. Dit kan uw vermogen verlagen. Stel voor u zelf een risico plan op alvorens u besluit gebruik te maken van de handelssignalen van onze analisten

Alpha Trades

Wij zijn een gemeenschap die financiële markten bekijkt vanuit zowel micro- als macro-perspectief. Ons doel is om onze strategieën te onderwijzen en te delen en beginnende en ervaren handelaren te helpen.We hebben een open gemeenschap gecultiveerd waarin we onze handelsopstellingen en analyses in meerdere markten delen. 

Onze primaire marktfocus ligt in aandelen, forex, aandelenopties en crypto. We delen dagelijkse videoanalyses op meerdere markten om de dag in te leiden en hoe de handelsvooruitzichten zich ontwikkelen. Daarnaast krijgen de Advantage-leden elke dag updates over handelsconfiguraties en marktanalyses.

DTC Crypto Trading

DTC Crypto Trading is een enthousiaste cryptocommunity die bestaat uit mensen met een passie voor crypto. In tegenstelling tot investeren voor langere termijn richt DTC zich voornamelijk op het traden van cryptomunten op korte termijn op basis van Technische Analyse. Veel leden delen charts met onderbouwing en die worden in de groep besproken. Wil je ook leren traden meld je dan aan in onze Telegramgroep waar wij elkaar helpen en van elkaar leren. Voor diegenen die alle “kneepjes van het tradersvak” willen leren is er een Premiumgroep waar je fulltime begeleiding krijgt van ervaren traders die je alle ins en outs vertellen om een succesvol trader te worden.

Crypto Trading Academy

Ongeveer 5 jaar geleden ging voor ons een deur open toen we kennis maakte met de wereld van Cryptocurrensies. Bitcoin was op dat moment nog een van de weinige coins op de markt en praktische niemand had er eigenlijk nog van gehoord, laat staan er vertrouwen in. In de opvolgende jaren zijn er honderden nieuwe coins bij gekomen en hebben wij ons steeds meer in deze wondere wereld kunnen verdiepen. Nu Cryptocurrensies steeds meer mainstream worden kregen wij steeds vaker vragen over coins, handelen, waar te beginnen, etc etc. Nu is het zover, onder de naam ‘Crypto Trading Academie’ gaan wij onze kennis met de wereld delen.

Cryptocurrency Signal Provider Websites

Margin Traders

Wij zijn als Margin Traders NL fulltime aan het traden in Cryptocurrencies. Het team staat dagelijks voor je klaar om jou op weg te helpen en te ondersteunen. Van beginners tot en met gevorderden. Wordt nu lid van onze Trading Room en trade samen met onze professionals mee. Ontdek onze strategieën en inzichten en leer hoe je je vermogen te laten groeien. Er zijn jou al honderden mensen voor gegaan. Wees welkom!
 

Mr. Coingrats

Coingrats is ontstaan als referentie website voor mezelf. Inmiddels is Coingrats uitgegroeid tot een gezellige community waar we iedereen zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wij willen de wereld van cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Het maakt niet uit of je een  gevorderde trader bent of een beginnende investeerder.

Coinbaas

In 2018 heeft Coinbaas besloten de volgende stap te nemen om voor de echte cryptocurrency trader, investeerder en liefhebber een exclusieve Premium dienst op te zetten. Met onze Premium dienst willen wij een exclusievere ondersteuning geven aan de bovengenoemde doelgroep. Met de gratis content op de website en de diverse telegram kanalen bieden wij je alle basiskennis om te kunnen starten met cryptovaluta en blockchain (crypto). Echter erkenden wij de behoefte naar meer kant-en-klare kwalitatief hoge Nederlandse analyse en discussies over alles rondom crypto. Hiervoor zijn namelijk talloze uren aan onderzoek nodig, echter weet niet iedereen hoe je goed crypto onderzoek doet of heeft daar tijd voor.

Broker & Exchange websites

BITVAVO BROKER

50 Digitale valuta verhandelen en maximaal 0.25% handelskostenbetalen? Een eenvoudige interface voor beginnende traders en een geavanceerde interface voor ervaren traders maken de valuta van de toekomst toegangelijk voor iedereen tegen de laagste prijs. 

 • Maximaal 0.25% handelskosten
 • Eenvoudige en geavanceerde interface
 • Vertrouwd door brokers en institutionele investeerders

LEES MEER

Knaken Broker

Knaken maakt het voor iedereen mogelijk om zeer simpel te investeren in de cryptocurrency-markt. Iedereen die weet hoe een iDEAL-betaling werkt, kan met Knaken aan de slag en heeft binnen een paar minuten zijn eigen crypto in zijn wallet. Na een order worden direct inloggegevens aangemaakt voor ons paneel waar een duidelijk overzicht te vinden is van de investeringen en behaalde resultaten.

LEES MEER

Coinmerce

vCoinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

LEES MEER

BITCOINMEESTER BROKER

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

LEES MEER

Etoro Broker

Handel met vertrouwen op ’s werelds meest vooraanstaande sociale handelsplatform

Sluit u aan bij miljoenen mensen die een slimmere manier om te beleggen in verschillende activaklassen al hebben ontdekt.Kies hieronder een beleggingsproduct om mee te beginnen:

LEES MEER

BTC Direct

BTCDirect is ook al geruim tijd actief in de space, sinds 2013. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft als core business het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Het is voor iedereen die crypto wilt aankopen een prima Broker en het leuke vinden wij zelf dat ze zeer actief zijn op Youtube en veel nieuwsartikelen schrijven. Kortom een aanrader!

LEES MEER

BLOX BROKER

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.

Download nu de gratis app, gebruik vouchercode BITCOINHELPER en krijg direct 10 euro kado!*

LEES MEER

Litebit

Alweer een Nederlandse cryptocurrency Broker, dit maal gevestigd in Rotterdam al sinds het jaar 2013. Omdat ze al wat jaartjes meedraaien zijn ze ook zeer bekend in de landen om ons heen, denk aan België en Duitsland. Als we de klantverwachtingen erop naslaan, zien we dat de overall ervaring een 8+ is.

LEES MEER

SafeSwap

Swap, earn, and build on the fastest growing decentralized BSC based cryptocurrency trading protocol.

A growing DeFi environment that brings the best of both worlds for Developers, traders, and liquidity providers. A financial marketplace that is open and accessible to everyone that wants to participate.

Advertentie-Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Bitcoin & Cryptocurrency Cursussen

Madelon Vos

Madelon Vos is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde. Samen met haar cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars streeft ze altijd naar het beste resultaat. Zeven dagen per week is madelon bezig met het creëren van content over cryptocurrencies, (macro-) economie en trading. In het bijzonder richt ze zich op het vak Technische Analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is haar passie om deze kennis en kunde, over te brengen op anderen.

LEES MEER

Doopie Cash

In 2017 is ons DoopieCash YouTube avontuur gestart.
Ontstaan vanuit onze passie voor het traden en investeren wilden we dit op een transparante manier delen met mensen die ook hier interesse in hebben. Doordat er veel onjuiste informatie te vinden is over traden en investeren wilden we de mensen voorzien van juiste informatie. Samen hebben we ondertussen meer dan 20 jaar ervaring met het traden van verschillende assets net als met het investeren en beleggen in aandelen, commodities, crypto, futures en vastgoed. Allemaal mogelijkheden waarvan wij vinden dat je je kapitaal ermee kan beschermen en kan laten groeien.

LEES MEER

De Bitcoinconsultant

Dagelijks verdiep ik mij in de mogelijkheden die cryptovaluta bieden en houd de markt in de gaten. Als uw consultant, maak ik een op maat gemaakte risico-analyse gebaseerd op uw investeringsdoeleinden. Zo krijgt u de beste adviezen en tips om te investeren in bitcoins en hoe u deze veilig kunt bewaren.

LEES MEER

Jaimtube

Uiteindelijk overgestapt naar cryptocurrencies in 2017 net voor de flinke stijging (bullrun) de volatiliteit ( heftige koersschommelingen) en de mogelijkheden van dit nog te onbekende terrein (voor vele) vindt ik reuze interessant.

Ik ben er fulltime ingedoken om alles te leren en te begrijpen, wat was het een saai leerproces, is er nou niemand die dit luchtig kan brengen? Iemand die uitlegt hoe alles werkt en wat je WEL moet doen en vooral wat NIET? Het heeft een hoop tijd en geld gekost om de lessen te leren waar ik vandaag de dag wat aan heb. 

Cryptoschool België

Dankzij mijn passie voor cryptocurrencies, blockchain en communicatie zijn mijn cursussen toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden.

Na mijn cursussen zul je je eigen mening kunnen vormen over je belegging én bovendien op een veilige, kostenefficiënte manier kunnen handelen.

Crypto Stasher

 • TOEGANG TOT DE STASHER VIP SIGNAL GROUP
 • TOEGANG TOT DE STASHER VIP CHAT
 • INZICHT IN ALLE COINS DIE STASHER IN BEZIT HEEFT
 • BLIJF OP DE HOOGTE VAN ELKE MOVE DIE STASHER MAAKT
 • EDUCATIEVE VIDEO’S MET DAARIN MARKTANALYSES VAN STASHER
 • EXCLUSIEVE VIP LIVESTREAMS WAARIN STASHER ZIJN BEVINDINGEN GEEFT OVER DE MARKT

Crypto Starterswebsites

De Cryptonauten

Welkom op de website van je favoriete cryptovaarders!

Hier knallen we keihard door de 280 tekens heen en duiken we op verschillende interessante onderwerpen de diepte in! Er zijn ontzettend veel interessante ontwikkelingen gaande die niet te vangen zijn in de beperkte ruimte die we hebben in Tweets. Maak je klaar voor een hoop interessante artikelen waarin complexe onderwerpen op begrijpelijke wijze worden gepresenteerd!

CryptoBieb

CryptoBieb is het nummer één blockchain platform van de Benelux. Met het publiceren van nieuwsberichten, interviews, ontwikkelingen in de blockchain en coins die worden uitgelicht willen wij zowel de mensen die nog niet vol in de blockchain en de cryptocurrency zitten als de mensen die hier zelfs al werkzaam in zijn op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

CryptoBieb is in 2018 opgericht door een groep van enthousiaste blockchain liefhebbers. Wij geloven dat de ontwikkelingen in deze branche een positieve bijdrage gaan leveren aan onze maatschappij. Aan ons om deze ontwikkelingen te vertalen naar leuke content.

Bitcoinkenner

Mijn naam is Lars Provoost en ik ben sinds 2018 actief in de cryptobranche. Op mijn website Bitcoinkenner.nl ga ik je meer vertellen over Bitcoin, crypto en blockchain technologie. Dit doe ik in de vorm van blogs, video’s en via mijn online community.In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat de crypto wereld soms best ingewikkeld kan zijn. Er komen veel lastige termen voorbij en ook het kiezen tussen verschillende handelsplatformen kan soms best lastig zijn. Om dit voor iedereen makkelijker te maken ben ik de website Bitcoinkenner.nl gestart. 

Blockk

Denk je erover na om te investeren/beleggen in Bitcoin of een andere cryptocurrency zoals Ethereum, LiteCoin of Dash? Maar weet je niet zeker of dit wel een verstandige keuze is? Naast de enorme groei in de waarde van alle cryptocurrencies zijn er ook andere aspecten die je kunnen helpen te overtuigen. Wij geloven dat één van de belangrijkste redenen om te investeren in een cryptocurrency, de innovatie is. Niks zal je er sterker van overtuigen om in bitcoin of een verwante munt te beleggen dan een sterk begrip van de achterliggende technologie. Als je een beetje begrijpt hoe de blockchain technologie werkt, zal het je al snel duidelijk worden wat de gevolgen en implicaties zullen zijn van deze techniek voor onze maatschappij.

Coinspot

CoinSpot.nl bestaat pas sinds 2018 en dat is goed te merken, al onze informatie is helemaal up-to-date en de website wordt onderhouden door een paar cryptocurrency enthousiastelingen van het eerste uur. We zijn geen traders en dat merk je, traders voegen maar weinig toe aan de adoptie en de nieuwe decentrale wereld. Traders willen geld verdienen en niets meer. We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen en proberen beginners dan ook goed op weg te helpen, maar in dat proces proberen we onze lezers ook te informeren over het ‘waarom’. Waarom is bitcoin belangrijk? En waarom is Ethereum zo interessant? Deze technologieën komen uit een zeer specifieke hoek van het internet met een bepaalde ‘geloofsovertuiging’.

AllesOverCrypto

Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een website die is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency’s en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland hierin mee te krijgen. Om deze reden zetten wij ons in om een Nederlandstalig crypto-platform te creëren waar iedereen terecht kan voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Beste Bank

Beste Bank is sinds 2013 de kennisbank over de ontwikkeling van Bitcoin, de nieuwe crypto finance sector en de slechte staat van de oude financiële orde. De artikels op deze site bieden perspectieven op alternatieve financiën, Bitcoin, blockchain technologie, cryptovaluta en het bankwezen. Je kunt op de hoofdpagina de meest recente artikels vinden. We hebben ook boven in de nieuwssectie een nieuws feed gelanceerd voor korte, belangrijke nieuws updates.

Crypto Trading Tools

Cryptohopper

Cryptohopper was started by two brothers. After hearing about the opportunities of cryptocurrencies for the first time, they were hooked.

One of them was successful as a daytrader. The other brother, a brilliant web developer, didn’t have the funds to invest. This had him thinking: What if there was a way to let a bot trade for you? It could work 24/7, trading as many coins as you wanted, constantly monitoring the market.

Soon, he turned this idea into reality after building a prototype on a raspberry pi, with a 3d printed case – the very first Cryptohopper. 

LEES MEER

 

100 Eyes cryptocurrency scanner

Worlds most advanced Cryptoand Forex Scanner. Stop spending hours of your time searching for good entries. The 100eyes scanner fully automatically sends alerts when it spots interesting trading opportunities. The scanner is fully customizable and is able to identify support and resistance zones, Fibonacci retracements, RSI divergences, and much more.

LEES MEER

Tradingview

TradingView is an innovative venture by a group of developers and traders with experience of building trading software, who share a vision that trading technology should be easy, powerful and accessible to everyone. Taking advantage of the latest advancements in cloud computing and browser languages the idea of bringing interactive charts through any browser to people around the world was made a reality. TradingView is also a social community for traders to interact and learn, share ideas and work together to improve their skills. Unique and simple way to share live charts instantly with technical analysis ideas brings traders together and it’s a first step to having a full trading platform in a web browser.

Drakdoo

Drakdoo is een crypto-currency app die uitblinkt in gebruiksvriendelijke grafieken en technische analyse op je mobiel. Alle bekende crypto-currencies, zoals o.a. Bitcoin, Litecoin, Monero, Dash en Ethereum, worden ondersteund, evenals alle bekende handelsplatformen.

★ Mobiel vriendelijke grafieken: onze grafieken zijn vanuit de “Mobile first” gedachte ontworpen. Voor technische koersanalyse is enkel je vingertop nodig.

★ Doorlopende alarmen: Naast eenmalige alarmen die afgaan op het moment dat een prijsdoorbraak plaatsvindt bieden we ook alarmen die telkens afgaan wanneer de prijs een bepaalde sprong maakt.

LEES MEER

Charting Websites

Coinmarketcap

CoinMarketCap is the world’s most-referenced price-tracking website for cryptoassets in the rapidly growing cryptocurrency space. Its mission is to make crypto discoverable and efficient globally by empowering retail users with unbiased, high quality and accurate information for drawing their own informed conclusions.

Coinpaprika

Coinpaprika research platform was founded in April 2018. Our mission is to provide comprehensive, reliable, transparent and objective access to information about crypto projects from all around the world.

Our goal for the coming years is to exploit as many technologies as possible to give the clearest picture of what’s happening in the markets. We will do that by excluding or separating fake market data. So far two million users have already benefited from coinpaprika’s platform.

CoinGecko

Er zijn al honderden cryptocurrency’s op de markt en elke maand komen er tientallen nieuwe bij. Daarom zijn wij bij CoinGecko van mening dat het echt moeilijk is om te beslissen welke altcoin interessant is om te behouden en in te investeren.

Wij vinden dat er geen juiste kwantitatieve manier is om de waarde van een munt te meten. De huidige aanpak van het waarderen van altcoin draait meestal rond het gebruik van marktkapitalisatie, een waarde die zeer gemakkelijk kan worden gemanipuleerd door vooraf gemijnde munten.

 

Belgische Bitcoin & Cryptocurrency Websites

Crypto Belgie

Welkom op Cryptobelgie de site voor info over cryptocurrency! Op onze website trachten we zowel beginnende als ervaren mensen, die met cryptocurrency bezig zijn, te helpen met bijkomende informatie in de vorm van tutorials en reviews. 
 

Crypto Kopen België

Wil je weten waar en hoe je cryptomunten kunt kopen in België? Op CryptoKopenBelgië.be vind je informatie over meer dan 300 cryptomunten. Selecteer je cryptomunt en bekijk waar je die cryptomunt kunt kopen met Bancontact, creditcard of via SEPA.

Tradepremium.be

Op ons nieuwsplatform kan u gratis onze ‘weekly update’, coin analyses, scam reports & community blog meelezen, maar wij bieden ook exclusieve content aan via onze abonnementsmodules.

Naast dit platform heeft TradePremium ook reeds een zeer grote community uitgebouwd op Facebook en Telegram van gelijkgezinde mensen die steeds met respect naar elkaars meningen luisteren en nieuwe ideeën delen. Wij zijn sinds 2017 actief in de cryptocurrency markt via ons eerste nieuwsplatform trade.be en zijn daardoor dan ook één van de grootste Nederlandstalige crypto nieuwsplatformen in België.

Overige Websites

Cryptoprijs.com

Deze website is opgericht in december 2017. Wij waren net begonnen met het ontdekken van de bitcoin en altcoins, ook wel cryptocurrency genoemd. Hoe meer wij ons erin gingen verdiepen, hoe meer interesse wij erin kregen. Zo kwamen wij tot het idee om een duidelijke Nederlandstalige Cryptocurrency website op te richten. Een blog, maar tegelijk ook een website waar je de basis informatie kan vinden en de koersen kunt bijhouden. Dat was ons idee. En voor we het wisten hadden we Cryptoprijs.com opgericht!

Crypto Manuals

Wij hebben persoonlijk ervaren hoe moeilijk en omslachtig het kan zijn om te starten met crypto. In onze e-manuals is gecombineerd meer dan 6 jaar praktijkervaring verzameld. Bespaar jezelf zeeën van tijd en start vandaag nog met de cryptocurrency (r)evolutie.

Biflatie

Biflatie is opgericht in 2019 en wat de kern van hun website is, is het verschaffen van nieuws over de economische situatie, de crisis en de (macro)economische situatie. Niet alleen wordt er over Cryptocurrencies geschreven, maar ook over de huizenmarkt, het schuldensysteem en alle andere economische situaties. Koen Dil een van de teamleden, werkt op dit moment ook erg hard aan de website: www.bitcoinvergelijken.nl

Bitcoinstart

Bitcoin Start is het startpunt voor mensen willen beginnen met Bitcoin. We zien dat cryptomunten een steeds populairder beleggingsinstrument worden. De ‘gewone’ mens begint nu ook met investeren in Bitcoin. Wij zijn helemaal bezeten van cryptovaluta’s en willen jou hierin stap voor stap meenemen. Graag leggen wij jou uit hoe je verschillende cryptocurrency kunt kopen, opslaan & verkopen.

Bitcademy

Bitcademy is opgericht met de missie om crypto voor iedereen toegankelijk te maken. Bij ons leer je alles over cryptocurrency en blockchain technologie. Van uitgebreide artikelen tot informatieve video’s en reviews, wij bieden het gratis aan op de site om iedereen een startpunt te geven voor digitale valuta en decentrale applicaties.

Op bitcademy.nl leer je over actuele onderwerpen, check je de cryptocurrency koersen en ontdek je je favoriete altcoins en dapps. Kortom, een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met crypto!

Staat uw website hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bitcoinhelper.nl. en/of bekijk onze media-kit voor alle overige advertorials.

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws