Disclaimer Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Welkom op de website de Bitcoinhelper.nl. Op onze website vind u alles over het kopen, verkopen en investeren in Bitcoin en andere Cryptocurrencies. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuws, koersupdates, leerprogramma’s en veel meer. Uiteraard proberen wij ten aller tijden te zorgen voor up to date en betrouwbare informatie. Wanneer  u dan ook gebruik maakt van deze informatie verkregen via onze website gaat u akkoord met onze disclaimer. 

Eigendom: Alle aangeboden informatie op onze website, lees alle intellectuele eigendommen, behoren toe aan Bitcoinhelper.nl. Deze eigendommen mogen dan ook niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor publicatie. 

Kortingen: De acties en dus kortingen gegeven door onze partners zijn geenszins onze verantwoordelijkheid. U zult dus zelf moeten controleren of de aanbieding/korting geldig is en al dan niet gebruikt mag worden. 

Schade: Bitcoinhelper.nl is dan ook geenszins aansprakelijk voor schade ontstaan na gebruik van een kortingsactie, dan wel gebruik van de informatie verkregen via onze website. 

Digitale valuta: Bitcoinhelper.nl verwijst enkel naar, naar onze mening, betrouwbare cryptocurrency aanbieders. Oftewel bij aanschaf van cryptocurrencies bij deze aanbieders gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende dienstverlener. Zelf verkopen wij absoluut geen cryptocurrencies dan wel digitale valuta. Ook hebben wij geen direct contact met aanbieders van degelijke producten en kunnen om deze reden dan ook niet voor u bemiddelen. 

Affiliate marketing: Bitcoinhelper.nl maakt gebruik van affiliate marketing. Zie ook onze affiliate marketing disclaimer. Door het aanbrengen van leads krijgen wij een kleine vergoeding. Voor onze klanten zijn er geen extra kosten verbonden aan het feit u gebruik maakt van onze affiliate links. 

Bitcoinhelper is geen financieel adviseur: Bitcoinhelper.nl is absoluut geen financieel adviseur en zullen u dan ook niet voorzien van degelijke adviezen en/of informatie. Bij aanbiedingen voor financiële beslissingen dient u zich ten aller tijden te wenden tot een deskundige voor professioneel advies.

Educatieve doeleinden: Wij geven geen financieel advies en de uitingen op bitcoinhelper zijn louter voor educatieve doeleinden en vertegenwoordigen enkel onze eigen mening. Bij twijfel raadpleeg altijd een deskundige.

Investeren in digitale valuta: Het investeren in digitale valuta is zeer risicovol en brengt grote risico’s met zich mee. U kunt bijvoorbeeld uw volledig inleg verliezen. 

Eigen Risico: Investeren in digitale valuta is ten aller tijden voor eigen risico. Maakt u gebruik van de aangeboden informatie via Bitcoinhelper.nl dient u ten aller tijden een financieel adviseur te raadplegen. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Klachten: Indien u een klacht heeft over onze website en/of de getoonde informatie verzoeken wij u deze in te dienen via het contactformulier. 

Wetgeving: Op bitcoinhelper.nl is het Nederlands recht van toepassing.

Aanpassingen disclaimer: Bitcoinhelper.nl behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de disclaimer, zonder verdere aankondiging, aan te passen c.q. uit te breiden. 

Copyright © 2021 tot heden – Bitcoinhelper.nl

ADVERTENTIE

Populaire Exchanges
Laatste Nieuws