Bitvavo de meest populaire cryptocurrency exchange van Nederland 2022

ADVERTENTIE

Bitvavo is de laatste jaren uitgegroeid tot Nederlands grootste en beste Cryptocurrency Broker. Opgericht in 2018 en gevestigd aan de Amsterdamse grachtengordel. Vanuit het kantoor leiden ze vandaag de dag de goedkoopste broker van Nederland en zijn ze hard op weg om een van de toonaangevende cryptocurrency exchanges van Europa te worden. De missie is dan ook niet voor niets gekozen: “Het toegankelijk maken van digitale valuta voor iedereen”. Benieuwd welke cryptocurrency Brokers en Exchanges er nog meer zijn? Bekijk dan ons exchange overzicht hier. 

Table of Contents

Bitvavo Exchange goedkoopste van Europa

Al vanaf het moment van oprichting heeft Bitvavo zich ook als doel gesteld om niet alleen de beste, maar zeker ook de goedkoopste exchange van Europa te worden. De kosten die Bitvavo op dit moment hanteert liggen tussen de 0,10% en 0,25% per transactie, afhankelijk van het type order wat door de klant gekozen wordt. En om ook de twijfelaars over de streep te trekken rekent Bitvavo momenteel over de eerste €1.000 aan verhandelde cryptocurrencies geen handelskosten. Tot slot is het zo dat naarmate je meer handelt bij deze broker  jij ook meer korting krijgt. Dit via de zogeheten maker-taker structuur

Deze actie is helaas alleen geldig daar je een account afsluit bij een van de officiële geregistreerde partners zoals Bitcoinhelper. Klik hier om direct een account aan te maken en dus geen transactiekosten te betalen. 

Bitvavo-kosten

Bitvavo aanbod en betaalmethodes

Op moment van schrijven biedt Bitvavo meer dan 158 verschillende cryptocurrencies aan en daar zullen er in de toekomst zeker nog een hele hoop bijkomen. De bekendste ken je waarschijnlijk wel, denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, XRP en go zo maar door. Maar ook de opkomende, minder grote en populaire munten worden zeker toegevoegd.  Denk hierbij aan Clover Finance, Tomochain en  DFI Money. 

Het aanschaffen van deze digitale valuta gaat snel en gemakkelijk via de acht verschillende betaalmethoden die de exchange aanbiedt. Zo is het mogelijk om via Ideal, bankcontact, Giropay en SEPA te betalen. Let er wel even op dat er per betaalmethoden verschillende kosten in rekening gebracht kunnen worden, zoals ook te een in onderstaande afbeelding. 

Bitvavo-betaalmethoden

Bitvavo Interfaces

Uiteraard hebben we van Bitcoinhelper dit platform uitgebreid getest en vinden we het een zeer gebruiksvriendelijk platform. Wat natuurlijk erg belangrijk is omdat de meeste klanten nog weinig tot geen ervaring hebben met dergelijke platformen. Maar ook aan de meer ervaren handelaren is gedacht. Zo biedt Bitvavo naast de basis interface ook een geavanceerde. 

Basis-interface

In de basis interface kun je op zeer eenvoudige manier via een marktorder je favoriete cryptocurrencies aankopen. Geen verdere afleiding van ingewikkelde functies en toeters en bellen. Het fijne is ook dat dat de support-knop binnen handbereik is en dat je bij vragen direct geholpen kunt worden door een van de klantenservice medewerkers van Bitvavo. 

Geavanceerd interface

De geavanceerde interface ziet er meer uit als reguliere exchange. Met andere woorden vind je er direct een grote grafiek waar analyses in gemaakt kunnen worden. Ook zijn er verschillende order types mogelijk zoals een limit order. 

Veiligheid

Uiteraard staat het beveiligen van je account en dus de veiligheid ook hoog op de prioriteitenlijst bij Bitvavo. Zo zijn alle medewerkers gescreend en houden ze zich aan strikte veiligheidsprotocollen. Maar ook de gebruikers worden in deze niet vergeten, oftewel worden er meerdere opties aangeboden om je account en tegoeden zo goed mogelijk te beveiligen. Denk hierbij aan tweefactorauthenticatie, antiphishingcodes, whitelisten van (IP-)adressen en meer.

Op de website van Bitvavo valt ook ook te lezen: “We gebruiken onder andere cold Wallets met meerdere handtekeningen, een robuuste organisatiestructuur, geavanceerde logging en monitoring, screening van werknemers en regelmatige externe penetratietests en code-audits”.

Verificaties

Volgens de Nederlandse wet dient iedere aanbieder van financiële valuta haar gebruikers te onderwerpen aan een verificatie proces. Een proces die je bij Bitvavo dus ook moet doorlopen. Bij het aanmaken van je eigen account wordt er dus om de volgende informatie gevraagd:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Legitimatiebewijs

Na deze registratiestappen ontvang je een email die je moet bevestigen, waarna je account direct gereed is om euro’s op te storten en te gebruiken. Zo heb je dus binnen enkele minuten een account aangemaakt en kun je starten met het aankopen van je favoriete munten. Wil je nu meer hulp bij het registreren en dus het doorlopen van de verificatiestappen? Bekijk dan zeker onze uitgebreide Bitvavo registratiehandleiding

Registreren en Handleiding

Direct Registreren
bij Bitvavo

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Naar de Handleiding van
Bitvavo

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Exchange?

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie