Cryptocurrency Discord

ADVERTENTIE

Een van de nieuwere platformen in Crypto is Discord. Enkele populaire Cryptocurrency Youtubers, TA-specialisten en Signal groepen hebben inmiddels ook dit platform ontdekt en maken hier al dankbaar gebruik van. Hoewel het voor nieuwe leden wel even wat moeite kost om van installatie tot in ingebruikname te komen, is het het zeker waard als je er eenmaal op zit. Om deze reden hebben we onderaan de pagina ook een extra beschrijving inclusief video van een van onze partners toegevoegd. Check natuurlijk, naast onze eigen Discord, ook de populairste crypto discords uit binnen en buitenland. 

Recente Discord berichten

corne-marchand-discord
Cryptocurrency Persbericht

Cryptonite Premium Discord Community

Ben je klaar voor het volgende level? Ben je klaar om de enorme kansen in de huidige cryptomarkt te gaan benutten? Het Cryptonite Premium lidmaatschap is

ADVERTENTIE

"Gratis" Cryptocurrency Discord Kanalen Binnenland

5/5

CryptoProTrader Discord

CryptoProTraders is opgericht door Tim die al geruime tijd zeer actief is bij verschillende internationale cryrptocurrency discord platformen en Co-owner Maurice, technisch ontwikkelaar van het platform. Het was mede dankzij de Nederlandse community dat Tim heeft besloten om ook een eigen Nederlandse discord server op de zetten: “Door de jaren heen heb ik een grote community opgebouwd met mede traders en investeerders. Samen met deze community zijn we nog beter in staat de markt te lezen en te begrijpen.

5/5

Bitcoinhelper Discord

Natuurlijk kunnen we van Bitcoinhelper niet achterblijven en hebben we ook onze eigen Cryptocurrency Discord. Dit platform is hetzelfde ingericht als onze website. Met andere woorden vind je ook hier cryptocurrency Nieuws, Twitterberichten en YouTubevideo’s. Wel zullen we op Discord meer focus leggen op het traden en daarin het doen van technische analyse. 

5/5

Cryptonite

Wat begon als een idee om mijn YouTube publiek een plek te bieden waar ze samen konden komen om te sparren over verschillende crypto gerelateerde zaken, is uitgegroeid tot de grootste en actiefste crypto Discord server van Nederland. Ik en mijn team hebben een enorme community neergezet die elkaar allemaal helpen. Dankzij de trade calls in combinatie met verschillende hulp gidsen en aparte categorieën lukt het elk lid om mooie winsten met crypto trades te maken. Ik ben dankbaar voor alles en iedereen in de server. Zie ik je ook terug in de community? 

5/5

Cryptomaten

Cryptomaten is een erg uitgebreid cryptocurrency platform gespecialiseerd in trading, investing en nieuws. En natuurlijk dus ook te vinden via Discord. Met een groot aantal leden wordt er iedere dag actief gesproken over crypto en natuurlijk gediscussieerd over de charts. Benieuwd neem dan zeker een kijkje in dit Nederlandse Discord kanaal. 

5/5

WhatsNext Community

De WhatsNext Community is een heuse community voor traders. Ben je nieuwsgierig naar het traden en maakt het niet uit of dit nu aandelen en/of cryptocurrencies zijn? Dan is deze community zeker een aanrader. Ze hebben een uitgebreid aanbod van verschillende kanalen waarin gechat kan worden, maar ook is er aan opleiding en leren gedacht. 

5/5

Crypto-Insiders

Je kunt bij ons terecht voor toegankelijke chats waarin we het laatste nieuws en technische analyse bespreken, maar ook voor de laatste macro-economische ontwikkelingen die een steeds grotere invloed op de koers lijken te hebben. Als jij soms het idee hebt dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dan is het goed mogelijk dat we je daarmee kunnen helpen in onze Discord. Kom dus gerust langs en stel vooral vragen als je dingen niet helemaal begrijpt. Onze analisten helpen je graag.

5/5

Doopie Cash

Join ons discord kanaal voor een babbeltje over crypto of gewoon voor de gezelligheid!

5/5

Allesovercrypto

Hoe zou je het vinden om maximaal te profiteren van de bull markt met minimale inzet? De laatste weken en maanden hebben we in onze Facebookgroep en in The Zone een toenemende vraag gehad naar koop- en verkoopsignalen voor specifieke cryptomunten en begeleiding op het gebied van traden. Bij AllesOverCrypto maken we crypto en trading zo toegankelijk mogelijk en daarom zijn we de laatste weken druk bezig geweest met een nieuwe dienst: een crypto trading Discord signalengroep.

5/5

Het Cryptokamp

Alles wat je nodig in crypto, op één plek. Dat is hoe we onszelf graag beschrijven. Geen gezeik, geen moeilijke termen voor beginners, maar overzicht & duidelijkheid voor beginners. Zo hebben we een tips, termen, platformen & websites kanaal wat je allemaal kan gebruiken om beter te presteren in crypto. Ook bieden we een cursus is ons basiskennis kanaal. Ohja, allemaal gratis trouwens. Klinkt dit als iets wat je kan helpen? Neem dan een kijkje in onze Discord!

5/5

Het cypto Instituut

Het crypto Instituut is een cryptocurrency trading platform voor de Benelux. Op het moment van schrijven onderwijzen ze zo’n honderden studenten die meer te weten willen komen over het traden met cryptocurrencies. Op hun gratis Discord vind je o.a. een babbelbox om dagelijks te kletsen over crypto. Maar er is zeker ook aandacht voor charts en analyses van de leden van het instituut. 

moon-travelers-discord
5/5

Moon Travelers

Wij van Moon Travelers zijn een enthousiaste en gedreven groep ondernemers met als doel onszelf en jullie elke dag naar een hoger niveau te brengen. Moon Travelers staat voor ‘Support Through Resistance’ daarmee zorgen we er samen voor uw financiële doelen te behalen! Bij ons leer je alles over Cryptocurrencies, er is aandacht voor beginners, maar ook gevorderden.

5/5

Mr. Coingrats

Welcome to our crypto server. We set up this server to let you grow as a cryptotrader and share opportunities with each other. Some rooms are read only and contain only info. Feel free to join the crypto convesations in the free channels.

5/5

Tim’s CryptoClub

Op deze manier kunnen we samen op een aangename manier over trading en crypto praten. Wens je me te ondersteunen, maak dan gebruik van mijn ref links. Op deze manier krijg jij ook een leuke extra bonus

5/5

Crypto universiteit

De crypto universiteit is een crypto discord server met een zeer uitgebreid aanbod aan kanalen. Denk hierbij aan kanalen voor technische analyses, maar ook de fundamentele analyse wordt niet vergeten. Het leuke en hetgeen de crypto universiteit onderscheid van de overige services is dat ze werken met verschillende level-kanalen. Benieuwd wat je hier kun vinden? Neem dan zeker eens een kijkje. 

5/5

Central Crypto

Hey iedereen, Welkom hier in de (test) server. Deze server is nog volledig in de testfase en we zijn bezig om alles tiptop in orde te krijgen hier. Het staff team zal binnen komende dagen/weken gevormd worden afhankelijk van activiteit en professionaliteit.

5/5

Cryptek

We zullen ons best doen om jullie te begeleiden in de cryptomarkt en zullen jullie skillset en mindset als trader verbeteren aan de hand van educatie video’s, technische -en fundamentele analyse en livesessies. Er zullen calls gegeven worden met entree, stoploss en take profits. Deze calls worden genomen op jullie eigen risico! We zijn geen financieel adviseurs, we delen onze strategie en kijk op de markt zodat jullie dit kunnen meenemen in jullie eigen strategie.

5/5

Growing Capital

Growing Capital Family Wil jij een betere trader worden? Met consistente winsten? Weten waar je in moet stappen en winst moet nemen? Wil je daarnaast weten wanneer de marktmakers verkopen of juist kopen? Dan is GC Insights wat voor jou! Bij Growingcapital Family delen we het volgende: – Trade analyses – Begeleiding – 1 op 1 sessies – 2x per week Discord livestreams waarin je vragen kan stellen – Onchain data analyse – Jouw gemaakte charts voorzien van feedback Dit alles voor €47 per maand

5/5

Pro Traders DCT

Wie ik ben Lorenzo. 30 jaar van pro traders DCT, ik investeer al 5 jaar en wil mijn kennis met anderen delen en anderen niet die fouten laten maken die ik wel heb gemaakt en daarom een kans wil geven om mijn systeem te leren Hoe je een kans maakt in de financiële markten. Wil jij echt winstgevend traden? 90% van de traders maakt namelijk verlies en haakt snel af omdat ze, maar wat doen en geen plan hebben. Wij geven jouw dat stukje extra motivatie en steun die je nodig hebt, waar wij met elkaar zo goed in zijn, elkaar er door heen helpen. 

5/5

Margin Traders

Wil jij ook leren traden en doe jij dit graag aan de hand van een stap-voor-stap uitleg van ervaren traders en analisten. Dan is het platform van Margin Traders zeker ietrs voor jou. Dit platform is geschikt voor zowel de beginnende als de wat ervaren traders. Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje in de server.

5/5

Dutch traders Community

Wij brengen elk soort trader samen, van crypto tot forex en van beginner tot expert! Naast dat willen we wat gezelligheid in het traden brengen, dus bieden wij de mogelijkheid om samen in voice chat te gaan met andere traders. Hierdoor kun je samen trade’s bespreken, en eventueel elkaar van handige tips voorzien! Join nu de gezelligste community van Nederland & België!

5/5

Team Crypto

Team Crypto is gefocust om het bij elkaar brengen van mensen die geïnteresseerd zijn in traden. Join de Discord community voor dagelijkse analyses en Trades!

5/5

Flowstate Trading

TeamCryptoNL breidt uit met een nieuwe engelse Discord genaamd FLowstate Trading, dagelijks wordt er analyses, trades, en educatie wordt gepost. Flowstate Trading is een community gebouwd door Pieter en Wessel ook de eigenaren van TeamCryptoNL. Beiden zeer ervaren in de cryptomarkt al vanaf 2017 en gespecialiseerd in technische analyse, vooral op Bitcoin!

5/5

CryptoClubAcademy

De CryptoClubAcademy is een van de jongste cryptocurrency Discords uit ons overzicht. Ondanks het feit het platform al een tijde bestond, zijn ze dus nu ook via Discord te vinden. Met een uitgebreide technische analyses sectie en persoonlijke begeleiding gaat Jeffrey, oprichter van de CryptoClub de concurrentiestrijd aan met de overige platformen. We zijn zeer benieuwd hoe snel dit platform de 1000 leden weet aan te tikken. 

5/5

Profitz Academy

Leer stap voor stap hoe je als daytrader begint op de forex/crypto markt. Meer dan 100 van onze succesvolle studenten genereren al consistent inkomsten met daytraden. Aldus Profitz Academy. Benieuwd join dan hun GRATIS Discord community voor meer info en cryptocurrency trading. 

5/5

Cryptoire

Cryptoire is een nieuwe Discord community voor iedereen geïnteresseerd in crypto en natuurlijk cryptocurrency trading. In hun Discord vind je o.a. een uitgebreide begrippenlijst, technische en fundamentele analyse en natuurlijk dagelijkse cryptocurrency marktupdates. Benieuwd neem dan zeker een kijkje op dit nieuwe platform en oordeel zelf. 

ADVERTENTIE

"Betaalde" Cryptocurrency Discord Kanalen NL

MoneyTalks Community

De Premium Discord Groep van de Bitcoinconsultant

Word nu Insider en blijf de markt een stapje voor

Blijf de markt een stapje voor, wees welkom en discussieer mee in onze besloten community met meer dan 1000+ leden. Hier delen onze analisten wekelijks meer dan 25 technische (koers) analyses en dagelijks tientallen nieuws-signalen.

"Gratis" Cryptocurrency Discord Kanalen Buitenland

Chartchampions

The ultimate best online educational platform for trading. It consists of pure educational content – Contenders live streams, practical content – Champions live streams and supportive community on Discord. There you can get all the help required, may it be educational, technical or psychological. We have experts from different fields to assure you as pleasant journey as possible. We strongly believe everyone can learn technical analysis and find their style of trading that contributes to their life.

Jayson Casper

Welcome to Jay’s private discord! As long as you adhere to #📜︱rules you are good to go. This should help you navigate a bit. 1. questions – if you have any questions, this is the place to ask. 2. #general-discussions – thoughts, opinions about general crypto related stuff are usually posts here. 3. #vip-traders-lounge – chill area, anything goes here as long as rules are adhere. You can talk about the weather if you would like. 4. #vip-btc-ta-beginner – content pertaining to Technical Analysis on BTC are discussed here. 5. #vip-eth-ta-beginner – content pertaining to Technical Analysis on ETH are discussed here. 

The Birb Nest

LEARN TRADING FROM PROFESSIONALS We’ll get you unlimited access to our private learning & trading community with exclusive webinars, daily signals & premium market reports by certified analysts and experienced traders. 50+ educational channels. Learn how to trade from certified market analysts and master top-tier trading techniques that will skyrocket your portfolio. 5-star daily trading signals. Boost your earnings with easy-to-follow trade setups: crypto, forex, stocks, commodities. Study to invest with spot, margin, futures, CFDs on most popular exchanges. User-friendly interface. With your exclusive Discord & Telegram access and our custom notifications you’ll never miss key discussions, signals, insights, or updates.

Daan Crypto

Welcome to Daan’s Crypto Community! This channel is made for people with a similar interest in Crypto and for people to learn from one each other. The goal is to help each other out and get a nice group of people together while sharing and improving our setups.

Cryptocurrency

The server is one of the largest Discord groups currently in crypto – offering members a platform to discuss anything crypto. From crypto trading to DeFi, to yield farming, altcoins, mining, and whale transactions – all can be queried on the r/Cryptocurrency Discord group. 

Satoshi’s Data

Satoshi’s Data provides a different learning space from most Crypto Discord Groups. The way the group is structured is very interesting and original, it’s divided into various sections such as constantly updated news, trading and futures chats, specific chats focused on certain altcoins, and free trading signals which boast a huge success rate.

Pump Signal

As one of the most organized crypto Discord groups, Elite Crypto Signals provides both free and paid channels. While the server has a wide variety of channels to select from, the most active channels on the server focus on buying and sell predictions and trade signals.

Elite Crypto Signals

Our group was created in early 2018, with the goal of creating an awesome Discord community, were everyone can discuss cryptocurrency and master the art of crypto trading, no matter how much experience you have (or don’t have). We quickly gained more than 40,000 members. We have an experienced team, some of our members are in the crypto business since 2012. We provide trade signals based on technical and fundamental analysis and take care of the complicated part and look for good entry & exit points.

Cryptohub

A Crypto community hub dedicated to all things Crypto, such as gemhunting, IDOs, staking, NFTs, trading, investing, and much more, all in a beginner friendly atmosphere. It also contains free and simple guides and introductions to crypto that’s helpful to the new arrivals into the cryptoverse.

Signal Tree

his Server is Mainly Focused on Generating thousands of dollars through crypto trading. Crypto is a high-risk endeavor but people will be able to generate a profit using signals in the group.

Cracking_Crypto

The server has six major channels – way more than any other server on this list – including introductions, premium information for subscribed investors, trade analysis signals, general community chats, crypto resources, and partnerships secured in the crypto ecosystem.

Cryptohopper

We have created an official Telegram group and Discord channel for our users where you will be able to communicate with other users about your hoppers and Cryptohopper. 

Wat is Discord - Extra Uitleg

Discord is een alles-in-één oplossing! Twitter en Telegram hebben tekst en afbeeldingen, Instagram focust zich op alleen afbeeldingen en aan dit rijtje voegt Discord vandaag de dag video en spraak toe. Met andere woorden de mogelijkheden in Discord zijn vele malen groter dan bij de overige platformen. Hoewel het iets lastiger in gebruik kan zijn, zitten er tal voor extra positieve kanten aan en wegen deze voordelen zwaarder dan de nadelen.  

Discord Installeren

  1. Ga naar https://discordapp.com/download en selecteer de download die je nodig hebt. Je kunt ook een mobiele applicatie downloaden in Appstore of natuurlijk Playstore.
  2. Installeer het gedownloade programma en maak een account aan! 
  3. Na het aanmaken van je account kun je deelnemen aan een zogeheten Discord server door gebruik te maken van de uitnodigingslink die je verkrijgt via je favoriete platform. Zie enkele populaire links hieronder. 
  4. Je bent nu lid van je favoriete Discord server. Soms moet je in het begin een Captha oplossen om gebruik te kunnen maken van het platform, maar dit wijzigt zich vanzelf. Ook is het goed om de regels en richtlijnen van ieder platform waar je lid van bent geworden goed door te lezen. 
  5. Je hoeft niet direct deel te nemen in gesprekken en discussie en kunt in het begin rustig eerst de kat uit de boom kijken door alleen de gesprekken en discussies te volgen. 

Zo werkt Discord

Aan de linkerkant vind je de zogeheten beschikbare kanalen. Waarschijnlijk ieder met zijn eigen gespreks-, discussie onderwerp. Vaak vind je op Crypto Discord Trading kanalen, Technische Analyse kanalen, Nieuws kanalen en Off-Topic kanalen.  In het midden de gesprekken dan wel chats, hier kun je dus aan mee doen door een bericht achter te laten onderaan de pagina. Aan de rechterkant vind je de leden die in de groep zitten, met andere woorden de zogeheten ledenlijst. 

Wij hopen dat we je een goed eind op weg hebben geholpen en wensen je ontzettend veel plezier op Discord. Vergeet vooral niet hieronder naar de verschillende populaire Crypto Discord kanalen te kijken en mogelijk lid te worden. Staat je favoriete Discord kanaal er niet tussen en vind je dat deze absoluut toegevoegd moet worden aan deze lijst, stuur even mailtje naar info@bitcoinhelper.nl

Videouitleg Discord

Lees meer over cryptocurrency social media

Bezoek meer crypto platformen via social-media

Telegram overzicht

Discord overzicht

Cryptocurrency Twitter

Twitter Overzicht

Youtube logo

Youtube overzicht

TikTok-crypto

TikTok overzicht

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws